Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupowałem Metriaclima estherae OB , nigdzie bliżej nie znalazłem. Sprzedawca kompetentny i miły, ryby przebyły 400 km w dobrej kondycji, dobrze zapakowane. Na zewnątrz temperatura w nocy spadła do prawie zera a kiedy rano odebrałem ryby z DPD po otwarciu boxa woda miała jeszcze 22 stopnie. Ryby przeszły kwarantannę pozytywnie, teraz ładnie jedzą i rosną. Sprzedawca nie narzucał minimalnej kwoty od której wysyła. Po moich doświadczeniach mogę śmiało polecić hodowcę z Kieźlin.

Opublikowano
55 minut temu, Bezprym napisał:

Czyli każdą ilość wysyła?

Musisz sam zapytać, ja kupiłem 6 szt. ryb po 10 zł i nie było żadnych problemów.

Opublikowano

Przejadę się w przyszłym tygodniu do tego Pana bo mam niedaleko i ma rybki które mnie interesują , jak zgodzi się obejrzeć hodowle od kuchni to postaram się coś napisać.

Opublikowano

Dnia ‎2016‎-‎10‎-‎27 o 23:44, ciosek13 napisał:

Przejadę się w przyszłym tygodniu do tego Pana bo mam niedaleko i ma rybki które mnie interesują , jak zgodzi się obejrzeć hodowle od kuchni to postaram się coś napisać.

a skąd jesteś Ciosek13? Olsztyn może?

a odnośnie oceny hodowli z Kieźlin to wystawiam notę dla P. Darka negatywną. Na moje pytanie, jak wyglądają oferowane przez niego Saulosi, odpisał tak:  "jak wygląda Saulosi to każdy wie...."

ja odpisałem, że wiem jak powinny wyglądać i czy jego wyglądają jak "książkowe"?  I na tym urwała się konwersacja. 

Napisz Ciosek o wrażeniach z wizyty, koniecznie. Zwróć specjalną uwagę (dla mnie) na Saulosi, szczególnie, gdy ktoś zamieszcza zdjęcia sprzedawanych ryb zapożyczone z internetu