Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
32 minuty temu, rosa1986 napisał:
38 minut temu, Pleziorro napisał:

Z dalekich kursów to może ewentualnie Małgosię, żeby po nocy się nie tłukła koleją. 

Dzięki Rafał, będę to miała na uwadze :D. Ale może ogarnę sobie jakiś transport powrotny,

Co ty sobie myślałeś, że nie ma komu odwieźć Małgosi do domu? :D

Opublikowano
26 minut temu, pozner napisał:

Rafał chciał być dżentelmenem i bardzo się mu to chwali :D. A poza tym o ile dobrze pamiętam to na Warszawskich Dniach Akwarystyki sam Prezes przykazał wam się mną dobrze opiekować i Rafał się tego trzyma, bo martwi się żebym po nocy nie wracała ;)

Opublikowano
1 godzinę temu, pozner napisał:

A co Ty niepijący i też chcesz zawieźć :) czy prywatę tutaj robisz i chcesz żebym jechał przez Afrykańską do domu :).
Jak Małgosia nie będzie miała transportu to możesz robić za przyzwoitkę - przejedziemy przez Afrykńską. 

Opublikowano
3 godziny temu, Pleziorro napisał:

Mam też dwie wiadomości złą i dobrą, zła to taka że kuruję się Antybiotykiem i w piątek będzie ostatni dzień kuracji, więc będę sote :)

Chyba rzeczywiście jesteś chory, bo mordki Ci się mylą.:(

W dodatku nie załapałeś, że Poznerowi chodziło o to, że Małgosia nie cierpi na deficyt "odwozicieli":smile:

Opublikowano (edytowane)

Myślę, że nic by się nie stało, gdybyś w piątek posmakował już piwka. Nie namawiam :icon_twisted:

Póki pamiętam, czy mógłbyś nagrać mi ten fiński zespół? Będę Ci bardzo wdzięczny :) 

Edytowane przez pozner
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Pleziorro napisał:

A co Ty niepijący i też chcesz zawieźć :) czy prywatę tutaj robisz i chcesz żebym jechał przez Afrykańską do domu :).
Jak Małgosia nie będzie miała transportu to możesz robić za przyzwoitkę - przejedziemy przez Afrykńską. 

Ach, gdybym był młodszy:wub: :)

Edytowane przez pozner
Opublikowano (edytowane)

Huston mamy problem !

Dzwoniłem dziś do Barocka, mają komplet rezerwacji na piątek. Pozostaje albo Bar Janusz (Śpiochu i Rosa mają tym razem transport)* albo trzeba coś organizować w centrum.

Dajcie znać żeby nam i Janusz nie umknął :)

* Niniejszym obiecuję odwieźć Małgosię pod dom :) 

Edytowane przez Pleziorro
Opublikowano

Uuu to kiepsko. A tak sobie w zeszłym tygodniu myślałam czy składanie rezerwacji dopiero dzisiaj to nie będzie za późno i jednak się nie myliłam :P. A to miejsce, które proponował Spiochu lub ewentualnie Kompania Piwna?