Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tak Luwala Reef to właśnie jasnoniebieskie z żółtymi płetwami. Myślę, że 8-10 szt, by super wyglądało. Raczej na 8 bym poprzestał.. po chwili zastanowienia ;)

Edytowane przez marcin73m
Opublikowano

Ja kupiłem w promocji w Tan Mal, zamówiłem 10 dotarło 11 :) Powinni jeszcze mieć. Bardzo ładne rybki i prosiłem o takie już podrośnięte, żeby nie było scysji z obecną obsadą, wszystko poszło bardzo gładko, obecnie Acei wcale nie dominują toni, są małe i szybkie i jest ich wszędzie pełno, najczęściej skubią glony z kamieni. Przy karmieniu są mega szybkie, zawsze mają brzuszki bo wyłapują co lepsze kąski dużym rybom ;)

Opublikowano
1 minutę temu, Pleziorro napisał:

Ja kupiłem w promocji w Tan Mal, zamówiłem 10 dotarło 11 :) Powinni jeszcze mieć.

Chwilowo brak (zostało 5 szt.) trzymam rękę na pulsie, bo sam jestem zainteresowany.. ;)

Opublikowano (edytowane)

Jasne wiem, maluchy to maluchy. One urosną na prawdę duże, ale resztę obsady mam około 10cm więc nie powinno być problemu z jedenastoma.

Edytowane przez Pleziorro
Opublikowano
6 minut temu, Pleziorro napisał:

Jasne wiem, maluchy to maluchy. One urosną na prawdę duże, ale resztę obsady mam około 10cm więc nie powinno być problemu z jedenastoma.

Nie bardzo rozumiem ten wpis.  Mi chodziło o ocenę zachowania Pseudotropheus Acei, a nie o ich ilości u Ciebie, czy Piotra. Napisałeś mu, że u Ciebie wcale nie zajmują toni więc odpisałem żebyś poczekał z takimi opisami bo masz młode ryby i to się jeszcze zmieni. Nijak się to ma do liczebności. Sorry, koniec OT.

Opublikowano

Jeszcze raz dziękuję za info, Acei już zamówione i zaklepane będą czekały aż Protki będą dostępne czyli do drugiej połowy listopada, niestety.

Wysłane z telefonu