anonimus Opublikowano 18 Października 2016 Autor #71 Opublikowano 18 Października 2016 (edytowane) Ja to pęsetą powyrywam, w sumie palcami też da radę łatwo schodziło jak próbowałem wczoraj odrywac. Wyczyszczone zostało dziadostwo :-) Edytowane 18 Października 2016 przez anonimus
Pleziorro Opublikowano 19 Października 2016 #72 Opublikowano 19 Października 2016 Ja dziś to zacząłem czyścić palcami, ale w pewnym momencie patrzę a ryby się zajadają tymi farfoclami co z tego się odrywają. Czyli nowe fakty są takie: Łatwo się odrywa, ryby to jedzą i nie wypluwają, roztarte na ręce nie śmierdzi niczym specjalnym (ja nic nie czuję, małżonka czuje akwarium). Na chwilę obecną mam przykręcone ledy na 30% od 8:40 do 22:30 i nie usuwam tego dalej, będę obserwował. A i ciężko cholerstwo rozetrzeć, ale jak się solidnie trze to pozostawia zielony ładny kolor
anonimus Opublikowano 19 Października 2016 Autor #73 Opublikowano 19 Października 2016 Ja to pęsetą odrywałem wszystko co zielone, zostawilem to co widac na zdjeciu, światło świeciło tylko na momet przy karmieniu zobaczę co bedzie do konca tygodnia.
anonimus Opublikowano 25 Października 2016 Autor #74 Opublikowano 25 Października 2016 Pleziorro jak tam walka z sinicami? U mnie to wygląda tak :-)
Pleziorro Opublikowano 25 Października 2016 #75 Opublikowano 25 Października 2016 U mnie jeszcze zielone, ale przestałem się przejmować, nie cuchnie, woda ma dobre parametry, a i teraz mniej świecę więc troszkę jakby ciemnieje i pewnie zamieni się w brunatnice albo inne coś .
anonimus Opublikowano 25 Października 2016 Autor #76 Opublikowano 25 Października 2016 Ja świecę jak świeciłem wcześniej chce zobaczyć czy znowu się pojawi czy juz nie :-P Z tego miejsca tez chciałem podziękować wszystkim którzy się zaangażowali w tą sprawę :-)
Rekomendowane odpowiedzi