nsp Opublikowano 12 Października 2020 #421 Opublikowano 12 Października 2020 Godzinę temu, XGrzesX napisał: Gdzie w internecie można zamówić gąbkę ppi45 na wymiar ? Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Na alledrogo. Na wymiar raczej nie dostaniesz. Z tego co pamiętam sprzedają w arkuszach 50x50 cm, 50x30 cm, 30x30 cm.
Yoshine Opublikowano 12 Października 2020 #422 Opublikowano 12 Października 2020 Czyli całkiem zrezygnować z gąbki 20ppi jako prefiltr? Nie będzie wtedy mało materiału na biologię? No właśnie nie będzie wzmocnień a nie chce kleić do ściany, bo różnie z tym bywa, tylko od razu maksymalnie obciążyć. Jak będę robiła pokrywę to może w niej zrobię dodatkową "ramkę" która przytrzyma kasetę ale na start będzie gdzie indziej Grześ, chyba ciężko znaleźć na wymiar, zamów większą i dotnij, jak będziesz miał ostry nożyk i jakaś listwę to spokojnie da się dociąć idealnie równo, ja tak docinalam poprzednio do Hamburga
pablomas Opublikowano 9 Listopada 2020 #423 Opublikowano 9 Listopada 2020 W dniu 4.10.2016 o 12:15, deccorativo napisał: tak wygląda turbo-kaseciak od tyłu czyli od strony szyby tylnej. Witam. Przerabiam właśnie filtr na pompę At306, jaka jest średnica tego węża i czy on jest założony bez tego króćca od pompy? W środku ma jakieś zbrojenie nie zagina się , nie zgniata?
Andrzej Głuszyca Opublikowano 27 Grudnia 2020 #424 Opublikowano 27 Grudnia 2020 @XGrzesX Twój temat wydzieliłem i przeniosłem do właściwego działu. Patrz niżej:
Rekomendowane odpowiedzi