Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie sądziłem że rozpętam taką dyskusje, liczyłem sie bardziej z opiniami typu: co tY "cymbale" wygadujesz :) Ciesze sie jednocześnie że wątek pozwolił co po niektórym sobie ulżyć. Reasumując dochodze do jednego wniosku, róbta co chceta, byle Wam i Waszym podopiecznym było z tym dobrze :)

Pozdróffki

Opublikowano
Aha czyli jak nie mam malawi to nie wolno mi już pisać na forum...

Szkoda...... :lol::lol::lol:

Pisz tylko o czym ?

o swoim doswiadczeniu w hodowli pysi o ich zachowaniu, o terytorialiźmie, o innych zachowaniach które obserwujesz? o tym jak w przypadku choroby pomóc pysiom ? czy o budowie tła do akwarium ?

Pisałem żebym nie został źle zrozumiany.

Jeżeli masz w przyszłości zamiar założyć sobie akwa z pysiami to jak najbardziej: czytaj, pytaj tylko nie pisz pouczajacych tekstów typu IMHO wydaje mi się itp, itd.

Życzeniem moim było by aby fora internetowe były skarbnicą wiedzy, którą podzielili się doświadczeni akwaryści, co w danym temacie są prawdziwymi ekspertami, a tacy jak ja mogę podyskutować na temat pinsów, pochwalić sie swoimi skromnymi doświadczeniami ale generalnie znaleźć odpowiedzi na nurtujace pytania i znaleźć rozwiazanie na problemy a nie brnąć wśród opowieści wydaje mi się ze powinieneś zrobić tak lub nigdy sie to nie uda ale ja nigdy tego nie próbowałem.

Opublikowano

No to teraz sie nie zgodze z Tobą. Nie napisałem ani jednego posta o tematyce rybek bo nie mam o nich pojęcia (malawi). Ale kolego drogi oświetlenie, filtracja, DIY... tutaj nie ma znaczenia cz mam malawi czy ogólne.

Jest to pierwszy post w którym sie odezwałem jesli idzie o obsadę. I to dlatego, że dotyczyć zaczęła bocji. Ale rozumiem, że nie mam prawa sie wypowiadać...

Opublikowano

No to teraz sie nie zgodze z Tobą.

Nadfiltracja, większa niż w ogólnych

Oświetlenie - temat woda ale różnice też są

DIY - np. co ?