Andrzej Głuszyca Opublikowano 2 Września 2017 #14 Opublikowano 2 Września 2017 ..teraz robi wrażenie. Po prostu ładne...
Marecki Opublikowano 2 Września 2017 Autor #15 Opublikowano 2 Września 2017 Dzięki ... staram się Was dogonić obiektyw słaby .... itd
Robson79 Opublikowano 2 Września 2017 #16 Opublikowano 2 Września 2017 Wystrój na duży plus tylko obsada do redukcji...
Marecki Opublikowano 2 Września 2017 Autor #17 Opublikowano 2 Września 2017 dokładnie ... TAK nie dość że są już duże - to źle dobrane ...
egon44 Opublikowano 2 Września 2017 #18 Opublikowano 2 Września 2017 (edytowane) No teraz to jest klasa!!! Jedynie rażą mnie trochę te malutkie kamyczki porozrzucane na piasku no i jak też koledzy zauważyli przydała by się korekta obsady Edytowane 3 Września 2017 przez egon44
Marecki Opublikowano 3 Września 2017 Autor #19 Opublikowano 3 Września 2017 Dzięki, jutro zrobię kilka zdjęć - opis ryb , będę wdzięczny za każdą podpowiedź co do obsady.... Pzdr Marek
deccorativo Opublikowano 3 Września 2017 #20 Opublikowano 3 Września 2017 (edytowane) Marku przeszedłeś ogromną przemianę. Nie wiem jak to zrobisz albo z pomocą moderatora ale chciałbym by połączyć zdjęcie nr1 z tym ostatnim ( może do galerii by było łatwo odnależć i skierować młodzianków), bo wielu świeżaków zaczyna dokładnie jak ty ale nie rozumie o co nam biega. Byłby świetny przykład. Nie wiem czemu ale właśnie tak zaczyna wielu młodych adeptów Malawi. Albo mur z wapienia filipińskiego albo garaże z łupów - jedno i drugie nie ma nic wspólnego z Malawi. Oczywiście poza wyjątkami gdy taki mur podoba się całej rodzinie adepta sztuki wystroju akwarium Malawi. Za namową @egon44 też bym ujął tych drobnych jednakowych kamieni z piasku a pozostawił tylko pojedyncze tak rozrzucone w nieładzie ale może różnej wielkości albo różnie wystających z piasku. Z obsadą już wiesz do czego dążyć. Super tak trzymać. gratuluję. Edytowane 3 Września 2017 przez deccorativo
Rekomendowane odpowiedzi