Bezprym Opublikowano 3 Sierpnia 2016 #161 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Mam 3 opcję na samej górze mam "Dodaj zdjęcie" potem mam "Impirtuj z URL" a następnie "Usuń zdjęcie" Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Cytuj
timi-akwaria.pro Opublikowano 3 Sierpnia 2016 #162 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 1 minutę temu, Bezprym napisał: Mam 3 opcję na samej górze mam "Dodaj zdjęcie" potem mam "Impirtuj z URL" a następnie "Usuń zdjęcie" Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Sebek, skoro tak to może to też kwestia uprawnień? Cytuj
Bezprym Opublikowano 3 Sierpnia 2016 #163 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Timi jestem zwykłym użytkownikiem. Może to kwestia przeglądarki ja używam Chrome. Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Dario1906 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 #164 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 7 godzin temu, Bezprym napisał: Może to kwestia przeglądarki ja używam Chrome. Ja jestem użytkownikiem mam chroma i mam dwie opcje. Ale zrobiłem wgrałem fotkę na stronę intranetowa i stamtąd wrzuciłem tutaj. Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 4 Sierpnia 2016 #165 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Chyba poprawiłem... sprawdźcie i napiszcie. U mnie już działa więc powinno działać u Was... 1 Cytuj
egon44 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 #166 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Potwierdzam że u mnie jest już opcja ''dodaj zdjęcie'' w zmianie zdjęcia profilowego,a wcześniej tego nie było... Cytuj
timi-akwaria.pro Opublikowano 4 Sierpnia 2016 #167 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 23 minuty temu, JemioloSeba napisał: Chyba poprawiłem... sprawdźcie i napiszcie. U mnie już działa więc powinno działać u Was... Gitara;) Teraz działa. Cytuj
Pleziorro Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor #168 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Wyczyszczone ciastka, przeglądarka Chrome. Ponowne zalogowanie do forum i wciąż nie trzyma zapamiętanych ustawień. Ale chyba już na głównej tablicy jak się kliknie w temat to ciągnie na koniec do ostatniego posta, więc widać że powoli forum zaczyna być funkcjonalne. Dzięki I czekam na tą poprawkę z trzymaniem ustawień do nowych postów, bo to bardzo fajna opcja obecnie, gdyby tylko działała Cytuj
Pleziorro Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor #169 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Pod pod postem, ale w słusznej sprawie, przy okazji zobaczymy czy coś się zmieniło w tej kwestii Chciałem napisać sprostowanie do trzymania ustawień, trzeba wprowadzić własne ustawienia i zapisać je jako nowy kanał. Po czym ustawić kanał jako domyślny i wszystko działa. Powinniśmy popracować nad jakimś FAQ do forum, bo ma na prawdę mega rozbudowane możliwości i nie każdy to od razu załapie. SUPER ! Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 4 Sierpnia 2016 #170 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Dokładnie o tej opcji chciałem Wam napisać. Każdy może sobie napisać i dowolnie nazwać kanał. Z poziomu telefonu nie zrobię opisu ale jeśli ktoś chętny to niech doda taki w dziale Faq forum. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi