Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, egon44 napisał:

Dodam jeszcze że jeżeli kogoś z was razi widok sygnatur pod postami(osobiście mnie to nie przeszkadza) to z prawej strony obok sygnatury jest opcja ignorowania ich...Klikacie na to i macie święty spokój

A jak się to włącza z powrotem?:)

Opublikowano
22 minuty temu, JemioloSeba napisał:

Wyszukiwanie użytkowników mamy w zakładce szukaj (trzeba wybrać odpowiednią opcję)

Dzięki za informację ;)

Opublikowano
6 minut temu, Pleziorro napisał:

W zasadzie można by to ujednolicić i ustalić górny dłuższy bok na 400 lub 450 pikseli.

Można by ale muszę na komputerze sprawdzić jaki limit w pixelach będzie Ok. Chyba , że ktoś mi poda i zaraz wprowadzę limit.

Opublikowano
11 minut temu, maqus napisał:

A jak się to włącza z powrotem?:)

Wchodzisz na twój profil,tam pod ustawieniem konta masz opcję ignorowani użytkownicy,wchodzisz na to i odznaczasz kogo wcześniej ignorowałeś ;) 

Opublikowano
6 minut temu, JemioloSeba napisał:

Można by ale muszę na komputerze sprawdzić jaki limit w pixelach będzie Ok. Chyba , że ktoś mi poda i zaraz wprowadzę limit.

No Ty masz 435px i wyglada ok

Opublikowano
2 minuty temu, egon44 napisał:

Wchodzisz na twój profil,tam pod ustawieniem konta masz opcję ignorowani użytkownicy,wchodzisz na to i odznaczasz kogo wcześniej ignorowałeś ;) 

Hmm, coś nie tak.

Pod żadnym użytkownikiem nie widzę podpisów :confused:. Nikogo nie ignorowałem.

Opublikowano (edytowane)

Myślę że wielkość sygnatury każdy powinien sobie ustalać sam według własnych potrzeb,a jak komuś to przeszkadza to jest po właśnie opcja ''ignoruj'' 

Mnie akurat odpowiada taka jaką mam teraz...

4 minuty temu, maqus napisał:

Hmm, coś nie tak.

Pod żadnym użytkownikiem nie widzę podpisów :confused:. Nikogo nie ignorowałem.

Kurde dziwne 

Edytowane przez egon44
Opublikowano

A ja nie wiem gdzie się niby ustala wielkość obrazu w sygnaturze. Wgrało, załadowało i jest... Także jeśli komuś przeszkadza rozmiar mojej sygnatury to bardzo proszę o wyjaśnienie jak to zmienić, albo Sebę żeby to wykonał w wolnym czasie ;) a tak na marginesie to nie dałoby rady zrobić czegoś takiego, jak automatyczne przeskalowanie do wymagań forum? Bardzo przydatna sprawa w takich sytuacjach :P

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.