JemioloSeba Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #91 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Andrzej Faq jest w podstawach i na głównej jest do niego odnośnik - tuż pod tytułem Podstawy. 2 Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #92 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zacząłem też sprzątać galerię. Można już komentować i dodawać zdjęcia. Jeszcze segreguję niektóre działy bo zrobił się bajzel ale do wieczora ogarnę. 1 Cytuj
egon44 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #93 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 21 minut temu, JemioloSeba napisał: Można już komentować i dodawać zdjęcia. Fakt komentarze można dawać,ale fotki nie można wrzucić z braku wyboru odpowiedniego działu dla danego zdjęcia...Znaczy się działy są,ale nie można ich wybrać przez kliknięcie ... Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #94 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 ......ja mam jeszcze jedno spostrzeżenie ale w natłoku tych wszystkich spostrzeżeń nie wiem czy ktoś już o tym nie pisał. A mianowicie czy jest możliwość abyśmy wiedzieli kto daje nam punkt reputacji? Jeżeli jest to fajnie: Jeżeli nie ma to trudno. Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #95 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Tak... kliknij w serce po prawej na dole postu i się wyświetla. Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #96 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 3 minuty temu, egon44 napisał: Fakt komentarze można dawać,ale fotki nie można wrzucić z braku wyboru odpowiedniego działu dla danego zdjęcia...Znaczy się działy są,ale nie można ich wybrać przez kliknięcie ... Czy może ktoś jeszcze to potwierdzić? Cytuj
Pleziorro Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor #97 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Tak, nazwy galerii są na szaro, nieaktywne Cytuj
egon44 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #98 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) 7 minut temu, JemioloSeba napisał: Tak... kliknij w serce po prawej na dole postu i się wyświetla. Również to też nie działa,przynajmniej u mnie Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez egon44 Cytuj
Pleziorro Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor #99 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Potwierdzam u szarego usera klikanie w serce nie pokazuje kto dał lajka, a forum informuje, że "KTOŚ" zalajkował. Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #100 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 8 minut temu, JemioloSeba napisał: Tak... kliknij w serce po prawej na dole postu i się wyświetla. .....nie można 9 minut temu, JemioloSeba napisał: Tak... kliknij w serce po prawej na dole postu i się wyświetla. ...u mnie nie wyświetla. Najeżdżam kursorem na serce i nic się nie dzieje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi