Andrzej Głuszyca Opublikowano 1 Sierpnia 2016 #71 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Teraz, Pleziorro napisał: Wszystko robisz tak jak trzeba, po prostu ta funkcja nie do końca działa, u mnie jest to samo. ..to wygląda tak jakby nie było funkcjI USUŃ.A kiedyś tam miałem same linki. Cytuj
Bezprym Opublikowano 1 Sierpnia 2016 #72 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Tam pod filmem powinno być coś takiego jak wyświetl jako zwykły link czy tak jakoś. Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 1 Sierpnia 2016 #73 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Bezprym Ty masz to samo co Andrzej.... Cytuj
Pleziorro Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor #74 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Nie wiem czy nasz majster coś naprawił, czy nie, ale teraz mi się udało wszystko zrobić, a dodatkowo jest informacja co wolno a czego nie wolno dawać w sygnaturze. Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 1 Sierpnia 2016 #75 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Cały czas z nim piszę więc może coś zrobił... miejmy nadzieję Cytuj
Bezprym Opublikowano 1 Sierpnia 2016 #76 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Najlepsze jest to że udało mi na kompie podmienić filmiki a tera siedzę na komórce i za Chiny nie mogę filmiku usunąć. Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 1 Sierpnia 2016 #77 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Z komórki to w ogóle ciężko cokolwiek ogarnąć. Popracujemy nad tym i będzie dobrze 1 Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #78 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 ..po południu tam zajrzę i usunę jak coś:) Cytuj
egon44 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #79 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) No i jak widać opcja wstawienia sygnatury już działa ... Teraz jest wszystko ok,wszystko ładnie opisane na co trzeba zwrócić uwagę przy wklejaniu zdjęcia itd... Dodam jeszcze że jeżeli kogoś z was razi widok sygnatur pod postami(osobiście mnie to nie przeszkadza) to z prawej strony obok sygnatury jest opcja ignorowania ich...Klikacie na to i macie święty spokój Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez egon44 3 Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #80 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Pomału wszystko zacznie działać a my się przezwyczaimy do nowego. Informatyk działa co może ale jak wiecie nie siedzi tylko przy naszym sofcie i niektóre sprawy muszą poczekać . Ogólnie jest bardzo dobrze a będzie coraz lepiej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi