Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie, że już działa nowe forum, tylko brakło powiadomienia o terminie rozpoczęcia prac nad zmianami. To duże było utrudnienie, ponieważ nic nie można było sobie poszperzać, a miałem jeden rozgrzebany temat.

Opublikowano (edytowane)

Yoyoy wszystko fajnie super tylko nie potrafię znaleźć  w ustawieniach opcji zmiany wyświetlenia postów  mam  teraz od najstarszego a chciałem przestawić i mieć jak zawsze od najnowszego :D  Szacunek i gracias dla wszystkich którzy przyczynili sie do odświeżenia forum.

Edytowane przez Dario1906
Opublikowano

1. Wykorzystano 161 kB z 500 kB twojego limitu załączników. ---> Czy to oznacza, ze po dodaniu kilku nowych zdjęć nie będę mógł dodawać kolejnych? Obecnie podaje mi 32%.

2. Poznikały wszystkie moje filmy z przedstawiania akwarium. One wrócą w miarę trwania prac? Ja mogę je dodać na nowo w temacie ale wolę zapytać póki co.

Opublikowano
37 minut temu, AKWA ŁOBUZ napisał:

1. Wykorzystano 161 kB z 500 kB twojego limitu załączników. ---> Czy to oznacza, ze po dodaniu kilku nowych zdjęć nie będę mógł dodawać kolejnych? Obecnie podaje mi 32%.

2. Poznikały wszystkie moje filmy z przedstawiania akwarium. One wrócą w miarę trwania prac? Ja mogę je dodać na nowo w temacie ale wolę zapytać póki co.

Zaraz podniosę limit.

Daj link do tego przedstawienia.

Opublikowano
2 godziny temu, DawPi napisał:

Zaraz podniosę limit.

Daj link do tego przedstawienia.

To jest mój temat:

Filmy zniknęły a zostały w ich miejscu tytuły, które wyskakiwały nad nimi. Filmy mam na kanale wiec mogę je dodać na nowo ale jeśli można je po prostu przywrócić to spoko.

Opublikowano

I przyszło nowe... Trzeba się będzie przyzwyczaić. Mam nadzieję, że prace, które jeszcze trwają trochę poprawią bo forum ani trochę nie jest intuicyjne w przeciwieństwie do poprzedniego, na którym odnalazłem się w sekundę... Komunikaty dotyczące sygnatury są mało zrozumiałe, galeria to miszmasz, nie wiem gdzie czego szukać... Wątek powinien otwierać się na ostatnim poście, a nie pierwszej stronie, ale nigdzie nie mogę znaleźć opcji, która by to zmieniła... Czekam cierpliwie na rozwój sytuacji i dziękuję za poświęcony czas i pewnie niemało nerwów, osobom odpowiedzialnym za całą tą operację ;)

Opublikowano

Właśnie poprzednia Galeria była połączona z osobistym profilem ,dlatego była łatwiejssza do opanowania i bardziej czytelna a w obecnej panuje chaos,nie wiem nawet jak dodaje się nowe zdjęcia.

Opublikowano

Ja sobie buszowałem na forum przez konsole siedząc na kanapie teraz niestety działa kiepsko, no i to co Pleziorno pisał dostanie się do ostatniego posta w wątku jest konieczne, chyba że idzie to jakoś poprzestawiać.

Opublikowano

Ja dziś próbowałem z telefonu coś sprawdzić, całkowita porażka ten nowy layout, jeśli chodzi o korzystanie z urządzeń przenośnych. Musiał bym chyba wypróbować taptalka, ale nie lubię zbędnych aplikacji w telefonie.

Nic nie jest intuicyjne, nie widać nowych postów, jak gdzieś się wchodzi to oczywiście do pierwszego posta, nie wyobrażam sobie korzystania z forum na działce, przy tamtych problemach z dostępem do netu, zanim coś znajdę to minie weekend i będę musiał wracać sprawdzić na komputerze :)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.