sision Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor #111 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Raczej nie. Nie są na tyle głębokie i rzucające się w oczy, żeby sprawiały wrażenie "kamyczków". Na zdjęciach jest zupełnie inaczej, w realu wygląda lepiej. Zobaczymy, jak przy następnej warstwie i kolorach, nie wykluczam zmiany i poprawek. Cytuj
sision Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor #112 Opublikowano 20 Lipca 2008 Duuuużo czasu minęło, zanim znów mogłem popracować przy tle. W sumie dalej nie mam go zbyt dużo, ale musiałem w końcu ruszyć. Przede mną przeprowadzka dwóch akwariów + założenie trzeciego. Dziś nałożyłem trzecią warstwę zaprawy, ale z barwnikiem. Użyłem tylko jednego - czarnego . Odcienie robiłem dosypując mniej lub więcej barwnika. Moim zdaniem jak na tą metodę (bez farb) efekt jest fajny. Zdjęcia tego nie pokażą tak, jak ja to widzę stojąc przed tłem. Ale obiecuję, że po zalaniu akwa i wpuszczeniu ryb w galerii będzie zdjęcie dobrej jakości. Cytuj
olewka Opublikowano 27 Lipca 2008 #113 Opublikowano 27 Lipca 2008 Hej panowie długo mnie tu niestety nie było, ale czas. Obiecałem w wątku maro78 że pokażę moje dzieło bo to on zainspirował mnie do tworzenia tła z CR65 i oto one . przyznam że koledzy doradzali mi większe głazy ale i tak jestem zadowolony z efektu Cytuj
slawek gorol Opublikowano 27 Lipca 2008 #114 Opublikowano 27 Lipca 2008 to tlo jest zielone czy mi matryca nawala ? Cytuj
olewka Opublikowano 27 Lipca 2008 #115 Opublikowano 27 Lipca 2008 no wiesz jest czarne jak smoła tylko pod spodem a reszta porośnieta mchem, tak jest zielone z przebijającą czernią 8) Cytuj
meth Opublikowano 27 Lipca 2008 #116 Opublikowano 27 Lipca 2008 No u mnie też jest powiedzmy „zielone” (kobiety pewnie inaczej by określiły ten kolor) kolor mniej więcej # 58a488 i jaśniejszy Cytuj
slawek gorol Opublikowano 27 Lipca 2008 #117 Opublikowano 27 Lipca 2008 Szczerze powiem ze balbym sie zielone tlo wlozyc do akwa. z niecierpliwoscia czekam na foto Cytuj
olewka Opublikowano 27 Lipca 2008 #118 Opublikowano 27 Lipca 2008 wiesz w rzeczywistości jest zielone ale ciemniejsze i obiecuje wstawić fotke akwa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi