Jargos Opublikowano 8 Kwietnia 2016 #1 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Witam, Czy ktoś z kolegów/koleżanek z Warszawy jest chętny na wspólne zakupy ryb z Tan Mal'u ? Ewentualnie pomoc w odbiorze ryb z dworca i krótkie przechowywanie ? Na mazury nie ma bezpośredniego połączenia PKP/PKS z Gorzowem Wlkp. , dlatego taka nietypowa prośba. Dysponuje aktualnym cennikiem TM Wiosna. Wysłane z mojego Huawei P8 przy użyciu Tapatalka
timi-akwaria.pro Opublikowano 8 Kwietnia 2016 #2 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Jest jeszcze coś takiego jak BlaBlaCar.
deccorativo Opublikowano 8 Kwietnia 2016 #3 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Jest połączenie Gorzów Wkpl - Działdowo ale nie wiem czy ryby zabiorą i ile by kosztowało http://www.dream-tour.pl/trasy
Jargos Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor #4 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Blablacar raczej słabo. Nikt nie zgodzi się aby krążyć po "jakieś" tam ryby. Ten przewoźnik realizuje tylko przesyłki zagraniczne. Nawet jeśli to cena za paczkę 150zł Wysłane z mojego Huawei P8 przy użyciu Tapatalka
kessey Opublikowano 8 Kwietnia 2016 #5 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Pod koniec kwietnia, na początku maja planuję coś odbierać. Jak długie przechowanie? z telefonu
Jargos Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor #6 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Tydzień ? Może kilka dni ? Koniec kwietnia mam urlop. Kumpel mieszkający w Warszawie przyjeżdża do mnie na majówkę też może zabrać ryby. Termin jak dla mnie idealny ! Wysłane z mojego Huawei P8 przy użyciu Tapatalka
patst20 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 #7 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Jutro będę w Tan-Mal jeżeli macie jakieś pytania jakie ryby są dostępne jutro chętnie odpowiem.
timi-akwaria.pro Opublikowano 8 Kwietnia 2016 #8 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Blablacar raczej słabo. Nikt nie zgodzi się aby krążyć po "jakieś" tam ryby. Nie zakładaj z góry, że nikt, bo nigdy nie wiadomo. Mógłby również ktoś z Tan-Mal'a podrzucić danej osobie ryby na terenie Gorzowa.
kessey Opublikowano 8 Kwietnia 2016 #9 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Jargos, odpytaj Pani Moniki, czy ma to co chcesz i bedziemy w kontakcie. z telefonu
Rekomendowane odpowiedzi