egon44 Opublikowano 31 Marca 2016 #11 Opublikowano 31 Marca 2016 Spuchnięty brzuszek i wyłupiaste oczy, słaba Żywą czy martwą wyłowiłeś?
sylwester.april Opublikowano 31 Marca 2016 Autor #12 Opublikowano 31 Marca 2016 Żywą czy martwą wyłowiłeś? martwą.
egon44 Opublikowano 31 Marca 2016 #13 Opublikowano 31 Marca 2016 martwą. No to mogła napuchnąć tak jak napisał Pleziorro... Po prostu obserwuj inne ryby,czy nie mają jakiś podejrzanych objawów...
Pleziorro Opublikowano 31 Marca 2016 #14 Opublikowano 31 Marca 2016 Ja się troszkę zagubiłem powiem szczerze, w wątku o początkującym malawiście startującym baniak piszesz o 10:03, że żona zauważyła spuchniętą rybę leżącą na piasku. Tutaj piszesz, że rybę odnalazłeś w skałach, czy to o tej samej rybie mowa ? Reszta ryb pływa normalnie ? bez oznak choroby ? nie ocierają się zbyt często o skały lub piasek ?
sylwester.april Opublikowano 31 Marca 2016 Autor #15 Opublikowano 31 Marca 2016 Ja się troszkę zagubiłem powiem szczerze, w wątku o początkującym malawiście startującym baniak piszesz o 10:03, że żona zauważyła spuchniętą rybę leżącą na piasku. Tutaj piszesz, że rybę odnalazłeś w skałach, czy to o tej samej rybie mowa ? Reszta ryb pływa normalnie ? bez oznak choroby ? nie ocierają się zbyt często o skały lub piasek ? Chodzi tylko o jedną rybę. Moja żona zobaczyła zagubioną rybkę w skałach i ta sama rybka za jakiś czas zdechła. Reszta ryb wygląda na zdrowe. Nie ocierają się, tylko raz kiedyś/rzadko .
sylwester.april Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor #16 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Prośba do moderatorów o zamknięcie wątku
Rekomendowane odpowiedzi