nasteq Opublikowano 29 Maja 2016 Autor #41 Opublikowano 29 Maja 2016 Ty Raciczką startowałaś chwilę po mnie, dlatego proponuje zrobić co ja zrobiłem - czyli nic i czekać U mnie po etapie "gór Kolorado" wraca piękna zieleń, co widać na obrazku.
Jargos Opublikowano 30 Maja 2016 #42 Opublikowano 30 Maja 2016 czyli nic i czekać U mnie po etapie "gór Kolorado" wraca piękna zieleń, co widać na obrazku. Amen ! Przy słabym oświetleniu może to trwać dłużej. Fajnym sposobem na odżywienie glonu jest dodanie soli, mam wrażenie, że moje krasnorosty szaleją po dodaniu soli.
deccorativo Opublikowano 30 Maja 2016 #43 Opublikowano 30 Maja 2016 Fajnym sposobem na odżywienie glonu jest dodanie soli, mam wrażenie, że moje krasnorosty szaleją po dodaniu soli. Oczywiście każdy ma prawo leczyć przeziębienie zarazkami dzumy: Odradzam stosowanie soli kuchennej w Malawi jako jeden z powodów bloatu http://www.cichlid-forum.com/articles/malawi_bloat.php 1
Raciczka Opublikowano 30 Maja 2016 #44 Opublikowano 30 Maja 2016 Nasteq śliczne zielone ☺ Lać do wody ani sypać czegokolwiek nie mam zamiaru bo okrzemki to nic złego przecież. Przejdą lub nie - ślimaki pozostaną bo są fajne. A dwa na 450l to nie jest chyba ogromną ilość i glony zielone tez chyba dadzą radę przy nich. Czy nie ? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
spiochu Opublikowano 30 Maja 2016 #45 Opublikowano 30 Maja 2016 Glony dadzą ręce bez problemu. U mnie na początku MH jadły jak szalone, teraz po kilku miesiącach lenią się i glony mają swoją szansę Wysłane z telefonu
Rekomendowane odpowiedzi