PrzemoWRO Opublikowano 16 Listopada 2007 #1 Opublikowano 16 Listopada 2007 Witam zmieniłem zbiornik na większy i pływa w nim jak na razie tylko 5 saulosi 3 samce i 2 samice. dzisiaj jadę dokupić im 10 młodych takich po 3-4cm co jeszcze mogę dodać do tego akwarium??
meth Opublikowano 16 Listopada 2007 #2 Opublikowano 16 Listopada 2007 W sprawie obsady ci nie pomogę (mógłbym zaszkodzi zamiast pomóc), ale o saulosi było już trochę na forum. Może wypowie się ktoś doświadczony (moim guru od obsad jest harisimi). Za to mam pytanie do ciebie. Jesteś z Wrocławia? Jeśli tak to gdzie kupujesz ryby?
PrzemoWRO Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor #3 Opublikowano 16 Listopada 2007 Ryby kupuje na giełdzie zoologicznej w każdy piątek od 11 do 15. Mieści sie ona w Dolnoślaskim Centrum Hurtu Rolno Spożywczego S.A. ul. Giełdowa 12. Ryby sprzedają tam hurtowo pakowane po 5-10 ryb ale sie opłaca bo maja tanio i sprzedają te ryby hodowcy wiec to sprawdzone źródło. Maja tam generalnie wszystko co potrzebne do akwarium i to o wiele taniej niż w sklepie.
Rekomendowane odpowiedzi