egon44 Opublikowano 6 Marca 2016 #11 Opublikowano 6 Marca 2016 Mam nadzieje, że teraz lepiej się przedstawiłem. No od razu lepiej ... Ogólnie około 20 zbiorników, wiec maja relax:) Może napisz nam,w jakich litrażach pływają poszczególne gatunki,które wymieniłeś...
imak73 Opublikowano 7 Marca 2016 #12 Opublikowano 7 Marca 2016 Dwadzieścia zbiorników- we wszystkich grzałka, filtr, światło - ty chyba ciągniesz prąd na lewo (uwaga sąsiedzi) , albo pracujesz w elektrowni i masz spory rabat. A tak serio, to czy nie myślałeś przy tylu szkiełkach o jakiejś filtracji zbiorczej.
pozner Opublikowano 7 Marca 2016 #13 Opublikowano 7 Marca 2016 W jeziorze pływa ok. 800 gatunków pyszczaków. Każdy z nas chciałby mieć choćby namiastkę tego. Niemal codziennie widzimy dylematy związane z doborem obsady. Trzeba chyba pozazdrościć koledze mniejszych dylematów niż nasze.
spiochu Opublikowano 7 Marca 2016 #14 Opublikowano 7 Marca 2016 A więc masz 2 "duże" akwaria a reszta to 80 do 120 litrów gdzie takie minimum polecane na forum to 112 litrów. Doświadczeni koledzy, czy mi się wydaje czy większość wymienionych gatunków nie nadaje się do tak małych zbiorników? Wysłane z telefonu
timi-akwaria.pro Opublikowano 7 Marca 2016 #15 Opublikowano 7 Marca 2016 A więc masz 2 "duże" akwaria a reszta to 80 do 120 litrów gdzie takie minimum polecane na forum to 112 litrów. Doświadczeni koledzy, czy mi się wydaje czy większość wymienionych gatunków nie nadaje się do tak małych zbiorników? Słuszna uwaga. Ja tak jak imak73 mam podobne przeczucie że kolega "BRACIA" trzyma pysie nie tylko dla przyjemności.
Rekomendowane odpowiedzi