kado Opublikowano 12 Marca 2016 #11 Opublikowano 12 Marca 2016 Ja bym dorzucił M.callainos niebieskie. Trochę żałuje, że u siebie nie dalem zamiast hary, ale kto wie czy nie wymienię.
Jargos Opublikowano 12 Marca 2016 Autor #12 Opublikowano 12 Marca 2016 Trochę żałuje, że u siebie nie dalem zamiast hary, ale kto wie czy nie wymienię. te ryby dość mocno brałem pod uwagę, napisz dlaczego ?
kado Opublikowano 13 Marca 2016 #13 Opublikowano 13 Marca 2016 te ryby dość mocno brałem pod uwagę, napisz dlaczego ? bo są po prostu ładne, błękitne, tak samce, jak i samice
Bezprym Opublikowano 13 Marca 2016 #14 Opublikowano 13 Marca 2016 Chciałbym je zobaczyć na żywo bo na filmikach jakoś nieszczególnie wyglądają, pozostaje wierzyć na słowo, że urodą bije harę na głowe(jej zresztą na żywo też nie widziałem). Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Jargos Opublikowano 13 Marca 2016 Autor #15 Opublikowano 13 Marca 2016 samice hary to też zagadka, wg. kado są chyba brzydkie, ja uważałem, że są ładne chodź nigdy ich nie widziałem...
eljot Opublikowano 13 Marca 2016 #16 Opublikowano 13 Marca 2016 błękitne, tak samce, jak i samice Hmm powiedziałbym że samice są atramentowe a tylko bywają błękitne, do koloru samca im daleko.
Bezprym Opublikowano 13 Marca 2016 #17 Opublikowano 13 Marca 2016 Eljot to w sumie,które ładniejsze? Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 13 Marca 2016 #18 Opublikowano 13 Marca 2016 Jeżeli M.msobo ma być bazą, to proponuję ci zrób stado wielosamcowe - nawet 3-5/7-10 (powierzchnia ci na to pozwala), do tego P. demasoni - również wielosamcowo. Oba te gatunki można "przełamać" - kolorystycznie - I. sprengerae. Żywienie 70/30 i obsada będzie wylaszczona jak ta lala. Lombard zdominuje ci msobo (u mnie tak było). Z auratusem będzie bardzo żółto.
eljot Opublikowano 13 Marca 2016 #19 Opublikowano 13 Marca 2016 Eljot to w sumie,które ładniejsze? Co się komu podoba u samic hary pojawiają się paski których nie u callainosów.
Jargos Opublikowano 13 Marca 2016 Autor #20 Opublikowano 13 Marca 2016 o się komu podoba u samic hary pojawiają się paski których nie u callainosów. przypominam, że założeniem jest eliminacja brzydkich samic, mogą być ale lepiej gdy ich nie będzie. Z tego co piszecie to właśnie hara będzie się do nich zaliczała, chyba odpuszczę...
Rekomendowane odpowiedzi