inmar Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor #81 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Ale jaka ? bo jest ich trochę http://www.malawi.si/Mbune/Metriaclima/index.html Połączenie saulosi z demasoni to kiepski pomysł. Nie skopiowałem całej nazwy,to Metriaclima Zebra Red-Red
egon44 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 #82 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Pseudotropheus Saulosi Yellow Chyba pomyłka w nazwie kolego ...
inmar Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor #83 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Na 7 stronie jest wyjaśnienie,znów to powieliłem.
eljot Opublikowano 30 Kwietnia 2016 #84 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Nie skopiowałem całej nazwy,to Metriaclima Zebra Red-Red Używaj prawidłowych nazw Metriaclima estherae 'red-red'
inmar Opublikowano 16 Maja 2016 Autor #85 Opublikowano 16 Maja 2016 Poprawiłem nazwy i dzięki za zwrócenie uwagi,nie mam pamięci do nazw a nawet nie wiem które nazwy są poprawne więc pewnie jeszcze nie raz popełnię błąd. Aquq Tech nadal głuchy,nie odbiera telefonu i nadal nie kupiłem żadnych ryb,pomału rozglądam się za inną firmą w moim regionie do której mógłbym dojechać. Dwa pytania,jaka firma polecana w moim regionie i jakie rybki dołożyć do mojej obsady,które będą pływać w toni wodnej.
MatiK Opublikowano 16 Maja 2016 #86 Opublikowano 16 Maja 2016 Choćby Malawian.... Ale ja bym chyba już nic nie dokładał, ewentualnie Pseudotropheus Acei.
Merlot Opublikowano 16 Maja 2016 #88 Opublikowano 16 Maja 2016 Ja polecam Tan-Mal :-) oczywiście nie twierdzę, że Malawian jest gorszy :-) jednak ja brałem z Tan-Mal i jestem bardzo zadowolony :-)
inmar Opublikowano 16 Maja 2016 Autor #89 Opublikowano 16 Maja 2016 Miałem początkowo brać z Tan Malu,ale nie mieli zestawu ryb,które chciałem kupić i nie wiadomo było kiedy będą dokładnie.Dla mnie to problem kupować było na raty i jeździć do Katowic na pociągi i z resztą nie lubię tak kupować stąd kupiłem blisko mnie.
inmar Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor #90 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Coś się zaczyna dziać,jeden z Auratusów stracił paski i goni resztę z swojego gatunku.
Rekomendowane odpowiedzi