Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od prawie dwóch miesięcy szukam akwa 120x50x50 z szyby 10mm, może ktoś poleci kogoś z kim można się szybko i sprawnie dogadać, najlepiej z dolnośląskiego, pisałem do przemka ale wymiana maili z częstotliwością 1 odzew na miesiąc, ciężko coś ustalić, znów we wrocławskich sklepach albo zero odzewu albo cena po rabacie za takie szkło 700pln z odbiorem osobistym ;-) żart.

Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Juz do nich piszę. W sumie miałem od nich morskie i było ładnie wykonane, tylko było z drugiej ręki, wszystko rozchodzi się o dostawę i jej koszty.

Opublikowano

Bardzo zależało mi na szkle od Przemka, ale jak mówię, niestety nie da się nic załatwić i dogadać. Dostałem wycenę szkła, ale o info o transporcie czekam od 14 stycznia. Czekam na odp. z erybki i napiszę z zapytaniem do akwaria.biz

Opublikowano

Z erybki szybko odpowiadają z wyceną,wyceniali mi trzy projekty,ale niestety drożej niż u Przemka i byłbym zamówił w erybce,ale odezwał się w ostatniej chwili.

Opublikowano
Ja polecam zawsze firmę, w której zamawiałem swoje i jestem z jakości bardzo zadowolony.

Ta firma to www.akwaria.biz, ale to woj. podlaskie. Zapytać nie zaszkodzi, a z tego co wiem to facet sprzedaje po całej Polsce i na eksport.

tak mi odpisali:

Witam,

cena akwarium 150x50x60 szkło 10mm - 786zł. Wysyłka 230zł.

kurde cena jak z kosmosu za samo szkło...