Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedyś byłem zapalonym graczem w rózne gierki online, a że kiedyś miałem owczarka niemieckiego, któremu tak dałem na imię , to ku jego pamięci :)

Opublikowano

Mój nick to imię pierwszej postaci z mojej ukochanej gry "Baldur's gate". Imię wymyślone przeze mnie jak zresztą każde imię postaci w grach.

• Dziękuję 2
Opublikowano
Mój nick to imię pierwszej postaci z mojej ukochanej gry "Baldur's gate". Imię wymyślone przeze mnie jak zresztą każde imię postaci w grach.

Gra mistrzostwo :D

Opublikowano

U mnie również sprawa prosta... Z racji potrzeb nazw do gier, zarazem prosto, krótkie, i nie powtarzalne, od nazwiska ;) Krawczyk po ang w skrócie ;)

Opublikowano

Baldur`s Gate to też była moja ulubiona gra. Do tej pory stoi u mnie na półce II i dodatek Tron Bhaala, piękne pudełkowe wydania . Jak rozbudowana była to gra, to świadczy o tym sama instrukcja 140 stron. Echhh... przypomnieliście mi o niej i korci mnie zainstalować , hahaha xD

Opublikowano

Ja grałem w to już tyle razy, że już mi się nie chce bo znam na pamięć dialogi ;-). Jednak ktoś ostatnio kupił do niej prawa i poprawił grafikę i znowu mnie korci :D. Swoją drogą to fajnie, że gra ma tyle fanów. Nie fajnie, że przez tyle lat nie zrobili 3ki :(