Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedyś byłem zapalonym graczem w rózne gierki online, a że kiedyś miałem owczarka niemieckiego, któremu tak dałem na imię , to ku jego pamięci :)

Opublikowano

Mój nick to imię pierwszej postaci z mojej ukochanej gry "Baldur's gate". Imię wymyślone przeze mnie jak zresztą każde imię postaci w grach.

• Dziękuję 2
Opublikowano

U mnie również sprawa prosta... Z racji potrzeb nazw do gier, zarazem prosto, krótkie, i nie powtarzalne, od nazwiska ;) Krawczyk po ang w skrócie ;)

Opublikowano

Baldur`s Gate to też była moja ulubiona gra. Do tej pory stoi u mnie na półce II i dodatek Tron Bhaala, piękne pudełkowe wydania . Jak rozbudowana była to gra, to świadczy o tym sama instrukcja 140 stron. Echhh... przypomnieliście mi o niej i korci mnie zainstalować , hahaha xD

Opublikowano

Ja grałem w to już tyle razy, że już mi się nie chce bo znam na pamięć dialogi ;-). Jednak ktoś ostatnio kupił do niej prawa i poprawił grafikę i znowu mnie korci :D. Swoją drogą to fajnie, że gra ma tyle fanów. Nie fajnie, że przez tyle lat nie zrobili 3ki :(

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.