Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygląda na to,że zbiornik będzie odkryty bez pokrywy?

Pyszczki tez lubią czasem wyskakiwać z baniaka ;),więc brałbym pod uwagę przykrycie zbiornika np.szybą itp...

Opublikowano

Witaj w gronie zarażonych pysiami.

Nie wiem czy wiesz, że no to choróbsko jest tylko jedne lekarstwo - coraz większy zbiornik :D

A tak na serio , to całkiem fajna aranżacja.

Ja pomyślał bym tylko o czymś na tylną ścianę, no i faktycznie szkiełko na górę.

Powodzenia.

Opublikowano

Dzięki za sugestie ;-)

Szyba nakrywkowa już wcześniej zamówione u szklarza.

A co max na myśli że coś dał byś na tło?

Obecnie przyklejone jest czarna folia.

Wysłane z mojego LG-H955 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jeśli mogę coś zasugerować to odwróciłbym ten duży kamień tak by ta pionowa strona była od szyby bocznej lepie ptefiltr wtedy byłby mniej widoczny.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Pewnie wszelkie sugestie są mile widziane.

Co do tego kamienia to też trochę kwestia felernej perspektywy bo zdjęcie zrobione jest od góry a i sama rurka będzie bliżej wzmocnienia.

Ukrycie prefiltr było zamiarem przy ustawianiu tego kamienia :-)

I mimo że wszystko stoi bezpośrednio na PCV wolałem dmuchać na zimne i nie zbliżać się nazbyt do szyby.

Wysłane z mojego LG-H955 przy użyciu Tapatalka

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

...podoba mi się bardzo. Natomiast schowałbym tę grzałkę bo nie ukrywam ,że zaburza moje poczucie estetyki:) Możesz ją śmiało położyć na piasku po prawej za kamieniami i nie będzie widoczna. Nic jej się nie stanie..też tak mam schowaną swoją.

Opublikowano

Docelowo tak właśnie będzie Andrzeju. Chwilowo tak "wrzucona" bo w trakcie kalibracji.

Swoją drogą Jager nie jest najłatwiejszą grzałką do ukrycia w tak małym basenie. 50cm swoje robi :/