dess Opublikowano 3 Marca 2016 Autor #41 Opublikowano 3 Marca 2016 Ale butelki były poza mniejszym termosem, więc to się chyba mija z celem?
egon44 Opublikowano 3 Marca 2016 #42 Opublikowano 3 Marca 2016 Ale butelki były poza mniejszym termosem, więc to się chyba mija z celem? Tak,ale butelki oddają ciepło i można powiedzieć,że dogrzewają ten mniejszy styro-box w środku,a celem jest utrzymać odpowiednią temperaturę w tym małym gdzie masz ryby...
Pleziorro Opublikowano 3 Marca 2016 #43 Opublikowano 3 Marca 2016 No to gratulacje, strasznie fajna chwila jak do dojrzałego zbiornika wpuszczasz obsadę Czekam na kolejne focie z baniaczka.
dess Opublikowano 3 Marca 2016 Autor #44 Opublikowano 3 Marca 2016 O tym właśnie zapomniałem powiedzieć, po miesiącu taka zmiana robi ogromną różnicę. Pysie mają gdzieś, że ktoś chodzi koło akwarium, jedynie jeden odkąd otwarłem paczkę jest trochę poobijany, pozostała 9 bawi się w najlepsze.
dess Opublikowano 3 Marca 2016 Autor #46 Opublikowano 3 Marca 2016 Tak zasuwają, że samsung sobie nie daje rady Kilka szybkich strzałów..
Andrzej Głuszyca Opublikowano 3 Marca 2016 #47 Opublikowano 3 Marca 2016 Tak zasuwają, że samsung sobie nie daje rady ...bo nasze ryby mają ADHD:) No i gratuluję rybek w domu.
dess Opublikowano 22 Marca 2016 Autor #48 Opublikowano 22 Marca 2016 Kilka pierwszych JPEG-ów z lustrzanki, jutro wrzucę jakies RAW-y. Wyłoniło się 3 samców i 7 samic
egon44 Opublikowano 23 Marca 2016 #49 Opublikowano 23 Marca 2016 Kilka pierwszych JPEG-ów z lustrzanki, jutro wrzucę jakies RAW-y. Rybki super ,ale jestem ciekawy,jak w późniejszym czasie będą wyglądały samce... Wyłoniło się 3 samców i 7 samic No to może masz szanse na zostawienie układu 2+5 ... Wszystko z resztą okaże się w praniu ...
Rekomendowane odpowiedzi