harisimi Opublikowano 18 Stycznia 2016 #12 Opublikowano 18 Stycznia 2016 To są special super gacie chroniące przed atakiem rybuch ;-) z metalowym usztywniaczem ... chciałem napisać wzmocnieniem
timi-akwaria.pro Opublikowano 18 Stycznia 2016 #13 Opublikowano 18 Stycznia 2016 z metalowym usztywniaczem Jest ryzyko, że zostanie pomylony ze stynką:)
stan Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor #14 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Heh, nie raz się pomyliły gnoje ;-). Kurde szkoda że nie nagrałem jak się bestyje mylą i za paluchy łapią i szarpią nimi. Krzymor komu na co prezes bez palcy ;-) Sebastian następny raz tak zrobię ;-)
timi-akwaria.pro Opublikowano 18 Stycznia 2016 #15 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Heh, nie raz się pomyliły gnoje Szczęście, że masz te bokserki...
stan Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor #16 Opublikowano 18 Stycznia 2016 O Panie bokserki to kij !! Mam super tytanowe soxy anty predatorowe ! Patrz na to ;-) 2
timi-akwaria.pro Opublikowano 18 Stycznia 2016 #19 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Mam super tytanowe soxy anty predatorowe Z takim sprzętem nic Ci nie grozi:) Mianuję Cię naczelnym BHP'owcem KM
Rekomendowane odpowiedzi