Skocz do zawartości

New Life Spectrum Cichlid Formula

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Większe wiaderko to opakowania poprzednio konfekcjonowane, a mniejsze wiaderko dzisiaj konfekcjonowane. Także warto przed zakupem sprawdzić datę ważności.

...tylko tak naprawdę nie ma możliwości tego aby sprawdzić i mieć pewność jeżeli chodzi o datę. Dziś szukałem we Wrocławiu i nie znalazłem. Ponoć nawet w hurtowni nie mają. Ciekawe dlaczego? Czyżby zbyt słabo się rotowało?

Opublikowano
Pokarm droższy to i mniej kupowany, a szkoda bo czasem warto zainwestować w coś z górnej półki

...może i kupiłbym od tego sprzedawcy co Andrzej poleca a o którym Ty piszesz ale nie będę miał pewności co do taty. Ja swoje NLS CF kupowałem rok temu i mam jeszcze ok. 1/5 pudełeczka a gramatura to 60g. Jak kupie 250g tak jak on sprzedaje to podejrzewam ,że terminy mi uciekną. Nawet gdy mi sprzeda 60-100 g to znowu nie będę miał pewności co do daty ważności:)

Poczekam..postaram się coś jeszcze załatwić we Wrocławiu.

Opublikowano
...dziś we Wrocławiu załatwiłem tyle, że zamówią mi NLS Cichlid Formuła w gramaturze 60g . A nawet chcieli mi dać za 1 grosz chyba 90g:) Ale była po terminie rok czasu. Po prostu nie rotuje się....cena swoje robi.

Wysyłkowo byłaby lepsza rotacja.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.