cronoseek Opublikowano 7 Stycznia 2016 #21 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Mam kilka zbędnych kamoli na balkonie i żona mi suszy żebym to gdzieś wyniósł. Tobie się przydadzą
stan Opublikowano 7 Stycznia 2016 #22 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Kaziu na kij Ci ten korzeń. Jeżeli mnie oczy nie mylą to jest to korzeń co mega,, farbuje " wodę zapodajac do wody substancje hamusowe potrzebne w naszym biotopie jak koszula w....
kazikos Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor #23 Opublikowano 7 Stycznia 2016 http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/~xJ2icR0aeGVotfIVL1_~yNhqCLqAr -- dołączony post: [/img] Pierwsza ryba -- dołączony post: -- dołączony post: -- dołączony post: to jest korzeń od tego samego goscia co mam w biurze a z nim się nic nie dzieje -- dołączony post: pierwsza aranżacja na pewno coś będzie do przestawienia 3
harisimi Opublikowano 7 Stycznia 2016 #24 Opublikowano 7 Stycznia 2016 No jak takie korzenisko to i stado acejek konieczne ☺
CoolPhone Opublikowano 7 Stycznia 2016 #25 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Korzeń i Acei jako symbioza w satyrze prezesa ;]
Perez666 Opublikowano 8 Stycznia 2016 #26 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Żadne acei ludzie.....tylko predatory, zero ciapatych szkoda szkła Kaziu. Tyle powierzchni zmarnować na jakieś mdoki czy coś...skandal..... Jest potencjał, wykorzystaj to. Wpuścisz ciapate, będziesz miał w kółko to samo... jak Kevin co święta... wiesz co cie czeka.
harisimi Opublikowano 8 Stycznia 2016 #27 Opublikowano 8 Stycznia 2016 A ten ciągle to samo ... predatorsista ;-). Mbuna jest nie mniej dynamiczna jak nie dynamiczniesza niż predatory. Takie Protomelas nie mniej dynamiczne niż mbuna. Kaziu masz to szczęście , że w swoim akwarium możesz mieć wszystko. Predatory to na pewno jeden z pomysłów ale nie jedyny słuszny . Te mają swoje plusy ale i minusy. Mbunarium na takiej powierzchni pozwoli ci osiągnąć niesamowite efekty. W Mixie możesz mieć wszystkie grupy ryb . Non- mbunarium to masa pięknych aczkolwiek spokojniejszy ryb. No a predatory to przede wszystkim piękne wielkie i imponujące samce. Niczego nie marnujesz jeśli jednak to nie będą predatory, IMHO of kors .
stan Opublikowano 8 Stycznia 2016 #28 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Żadne acei ludzie.....tylko predatory, zero ciapatych szkoda szkła Kaziu. Tyle powierzchni zmarnować na jakieś mdoki czy coś...skandal..... Jest potencjał, wykorzystaj to. Wpuścisz ciapate, będziesz miał w kółko to samo... jak Kevin co święta... wiesz co cie czeka. :D :D
LECHPL Opublikowano 8 Stycznia 2016 #29 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Mam pytanko, co to za wypaśny kamol masz, to prawdziwy ?
kazikos Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor #30 Opublikowano 8 Stycznia 2016 predatory na pewno nie bo objecałem zonie ze bedzie kolorowo ale za rok to może się zmienic a kamień jest naturalny 1
Rekomendowane odpowiedzi