Konrad-skorpion Opublikowano 19 Grudnia 2015 #1 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Jak myślicie poradzą sobie same ze sobą w 200 cm? Na razie nic się nie dzieje poważnego. Każdy ma swoją część baniaka. Lewa, środek i prawa strona. Samica między środkiem a prawą. Sprzedać , zamienić?
stan Opublikowano 19 Grudnia 2015 #2 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Oddawaj, sprzedawaj cokolwiek ale nie ma mowy na 3 samce w jednym akwarium fuscotaenitusa w jednym akwarium z samicami. Narazie masz ryby młode i małe za jakieś czas będzie jedna jadka z trupami na końcu.
Konrad-skorpion Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor #3 Opublikowano 20 Grudnia 2015 No wiem, że muszę i to jak najszybciej. Najlepiej zamienić na samice. Nie tak prosto w moim regionie
crav Opublikowano 20 Grudnia 2015 #4 Opublikowano 20 Grudnia 2015 O samice fusco w ogóle jest ciężko... Samce nie są typem romantyka...
stan Opublikowano 20 Grudnia 2015 #5 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Heh, no no! U mnie romantycznie przy tarle wybił 2 samice ;-)
Konrad-skorpion Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor #6 Opublikowano 20 Grudnia 2015 i u mnie samicy się dostało. Dobrze że tylko ponadgryzana. Ale jest jak to mówi moje dziecko : "bystla"
marcin1ja1 Opublikowano 20 Grudnia 2015 #7 Opublikowano 20 Grudnia 2015 To jest ten typ, który ma swoje przekonania. Jak się własnej baby nie bije to jej gnije wątroba. Dlatego profilaktycznie przed i po tarle dba o jej wątrobę. Może samica nie przeżyje, ale wątrobę będzie miała zdrową
Rekomendowane odpowiedzi