Skocz do zawartości

Ocena różnych form transportu pyszczaków - wydzielony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z przesylkami kurierskimi juz nie przesadzajmy, w USA tylko tak wysylaja ryby ( obejzyj pare filmow na YT) A ryby z odlowu to Ci PKS-m albo ciuchcia przyworza z Afryki

Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

A co mnie Amerykanie interesują, przecież każdy wie jacy oni są.

A ryby z Afryki przylatują w większych zbirnikach niż Twoje akwa, więc porównanie do worka przerzucanego w firmach kurierskich to zupełnie inne bajki.

Opublikowano

Przylatuja w zbiornijach, hmmm ciekawe jak je zamykaja. Akurat ogladalem film w Tv jak ryby sa odlawiane i wysylane do Niemiec. Pakowane w torby foliowe, wlewana woda ze srodkiem uspokojajacym, pompowany tlen i w steropian ciasniutko upchane. Odbiorca w niemczech po kwarantannie odbiera ryby. Nikt mu ze zbiornika nie wylawial co chce LOL. To juz lepiej zapakowane na FM a i droga krutsza

Opublikowano

Stary widziales ten zbiornik na oczy kiedykolwiek. W pracy uzywamy takich do glikolu, niektozy trzymaja w nich opal do pieca. Na dole jest kranik a na gorze wlew wielkosci spodeczka do ciasta. Ciekawe jak tam wpuszczaja ryby, juz nie mowie o wylowieniu bo przez kranik sie nie zmiszcza. Odrazu uprzedze nie oplaca sie rozrywac tego zbiornika bo malo nie kosztuje.

Ps. przepraszam za ortografie

Opublikowano

Nie ma to jak zyc w cudownym swiecie ideaow. Spiochu wlasnie pokazal jakich zbiornikow do transportu tam uzywaja.

Ten zbiornik jak najbardziej, ale nadal nie uwierze ze do ryb po pare € ktos robil by sobie tyle zachodu.

Ja bym go wykorzystal jak bym sprowadzal np 0,5m plaszczki czy 30cm arowany z odlowu, bo raczej ciezko bylo by je spakowac w folie :D

Opublikowano

Kasa, kasa, kasa.

Zbiornik waży dużo więcej niż kilka pojemników styropianowych. A w transporcie lotniczym raczej płaci się za kilogramy...

Wysłane z telefonu