Skocz do zawartości

Zdjęcia a prawa autorskie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym się nie bawił w prawnika zgłoś naruszenie daj e nim link do naszej galerii. Daj maila do nas gdyby chcieli zweryfikować twoje dane kontakt@klub-malawi.pl jako ze jesteś klubowiczem znam Twoje dane. Potwierdzeze dany nick jest Twój.

Opublikowano

Tak, jestem w stanie udowodnić że to moje zdjęcia, ale tak jak pisze Prezes nie będę bawił się w prawników. Wysłany przeze mnie link do galerii KM wystarczył. Sprzedający napisał do mnie maila w którym obiecał usunąć moje fotki. W ramach rekompensaty mam sobie wybrać jakiś towar z jego asortymentu :) bezpłatnie. Oczywiście, nic mnie nie interesuje z jego aukcji, gruzu u mnie jest pod dostatkiem :P Także czekam na ruch sprzedającego.

Opublikowano
Nie wiem, spróbuj się dogadać. Wyślij zapytanie czy nie chciałby kupić, ewentualnie niech zaproponuje kwotę.

Odpisałem ze nie chce ich kamieni, a widzę że aukcje z moimi fotkami jeszcze są, może coś zaproponują sami :) zobaczymy.

Opublikowano

Minęła doba, aukcja z moimi fotkami dalej wisi na portalu mimo zapewnień że zostaną usunięte Gość chyba gra na zwłokę, jutro napisze do administracji portalu.