Perez666 Opublikowano 13 Grudnia 2015 #41 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Z 4 sztuk harem 1+4.....niesamowite
SmyQ Opublikowano 13 Grudnia 2015 #42 Opublikowano 13 Grudnia 2015 czego nie kumasz Timi ? 1+4 = 4 ? Pamiętam auratusy kolega zza czasów podstawówki, piękne ryby, ale sam na nie raczej bym się nie zdecydował. Samo akwarium super Ci wyszło, zobaczymy jak dalej będzie się rozwijać Heh, Perez mnie ubiegł
kado Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor #44 Opublikowano 13 Grudnia 2015 racja koledzy , mój błąd , leczę kaca i chyba za dużo tego lekarstwa , hehe co do auratusów , to nie są takie straszne , jak je malują i szkoda , ze jest tak mało chętnych żeby je mieć w swoich akwariach , bo to przecież piękna rybka i jedna z pierwszych , która zaczęła przygodę Polskich akwarystów z rybami Malwii dodam jeszcze, że Melanochromis , to dość wąski rodzaj rybek z Malawi w naszych akwariach, ale są naprawdę śliczne ze swoim torpedowatym ciałem i żywiołowoscią , w kazdym razie polecam
Jargos Opublikowano 13 Grudnia 2015 #45 Opublikowano 13 Grudnia 2015 co do auratusów , to nie są takie straszne , jak je malują i szkoda , oj kolego poczekaj... teraz to ty masz dopiero przedszkole, małe piekiełko będzie później ale ryby piękne i jedne z moich ulubionych !
MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 13 Grudnia 2015 #46 Opublikowano 13 Grudnia 2015 ... dodam jeszcze, że Melanochromis , to dość wąski rodzaj rybek z Malawi w naszych akwariach, ale są naprawdę śliczne ze swoim torpedowatym ciałem i żywiołowoscią , w kazdym razie polecam O - tak !!!
Rekomendowane odpowiedzi