Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapytałem dlatego, że w kontekście wczorajszych ustaleń z oferentem, do dzisiejszego wieczora byłem przekonany, że to ja jestem tym szczęśliwcem, ale w związku z brakiem reakcji ze strony sprzedającego do chwili obecnej śmiem twierdzić, że to jednak nie ja stanę się posiadaczem tej książki. Stąd moje pytanie. Jeśli ktoś kupi tę książkę to prosiłbym o taką informację. Z góry dziękuję.

Opublikowano

Ja wczoraj uzgodniłem za pośrednictwem PW cenę i formę wysyłki, a dzisiaj wieczorem miałem otrzymać dane do wpłaty. Niestety cisza, a widziałem, że Kolega tito logował się dziś na forum po 18-ej. Hmm...sam nie wiem co o tym myśleć.

Opublikowano

Nie wiem ile proponowałeś, ale nie będę robił tajemnicy i napiszę, źe ja uzgodniłem kwotę 100 zł z wysyłką a sprzedający miał mi dziś przesłać numer rachunku bankowego do wpłaty i jak na razie cisza.

Opublikowano

No i myślę, że się nie odezwie - zapewne chodziło o zbadanie zainteresowania książką i zorientowanie ceny, a za kilka dni zapewne książka pojawi się na portalu aukcyjnym. No cóż, powodzenia Koledzy :-)