Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapytałem dlatego, że w kontekście wczorajszych ustaleń z oferentem, do dzisiejszego wieczora byłem przekonany, że to ja jestem tym szczęśliwcem, ale w związku z brakiem reakcji ze strony sprzedającego do chwili obecnej śmiem twierdzić, że to jednak nie ja stanę się posiadaczem tej książki. Stąd moje pytanie. Jeśli ktoś kupi tę książkę to prosiłbym o taką informację. Z góry dziękuję.

Opublikowano

Ja wczoraj uzgodniłem za pośrednictwem PW cenę i formę wysyłki, a dzisiaj wieczorem miałem otrzymać dane do wpłaty. Niestety cisza, a widziałem, że Kolega tito logował się dziś na forum po 18-ej. Hmm...sam nie wiem co o tym myśleć.

Opublikowano

Nie wiem ile proponowałeś, ale nie będę robił tajemnicy i napiszę, źe ja uzgodniłem kwotę 100 zł z wysyłką a sprzedający miał mi dziś przesłać numer rachunku bankowego do wpłaty i jak na razie cisza.

Opublikowano

No i myślę, że się nie odezwie - zapewne chodziło o zbadanie zainteresowania książką i zorientowanie ceny, a za kilka dni zapewne książka pojawi się na portalu aukcyjnym. No cóż, powodzenia Koledzy :-)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.