Slawek-meszek Opublikowano 24 Października 2015 #11 Opublikowano 24 Października 2015 P. acei - jak najbardziej i w "wersji" ngara white tail. Do 120cm te ryby?? No brawo za odwagę.
MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 25 Października 2015 #12 Opublikowano 25 Października 2015 Slawek-meszek - dzięki za czujność. Mój błąd.
Tomiswir Opublikowano 26 Października 2015 Autor #13 Opublikowano 26 Października 2015 Jestem w kropce, Rdzawy na żywo jest naprawdę niebrzydki, ale i wybarwiony Perlmutt ma swój urok, zarówno samiec i samiczki. Perlmutt raczej przeważa szalę na swoją stronę, gdyż jest raczej, wg mnie rzadziej wybieranym gatunkiem pyszczaka (mniej standardowym i mniej popularnym wyborem).
MatiK Opublikowano 26 Października 2015 #14 Opublikowano 26 Października 2015 Jest dokładnie jak piszesz, jest to ryba rzadziej wybierana do akwarium. W przypadku tego biotopu praktycznie zawsze będziesz w kropce bo każda ryba ma w sobie coś, co przyciąga uwagę, nawet jeśli jest mniej ciekawa wizualnie, może Cię przekonać swoimi zachowaniami (ale to już bardziej temat na Non-Mbuna)... Tak, czy inaczej na pewno będziesz zadowolony, czy wybierzesz Sprengerae, czy Perlmutty
Rekomendowane odpowiedzi