amigo76 Opublikowano 1 Października 2015 #1 Opublikowano 1 Października 2015 Mazury witają ! był pomysł,szkic,forum KM, i dużo priv!!! póki co dzięki! i tak powstało! serpentynit, kreisel 1/4 reszta żwir akwarystyczny,światło 2xT5 moc 54 ,375l akwarium czeka na obsadę! test z kranu NO3 <5. poz i dzięki Amigo 76.
pablojogi Opublikowano 1 Października 2015 #2 Opublikowano 1 Października 2015 a konkretniej z jakiej części Mazur jesteś?
stan Opublikowano 2 Października 2015 #3 Opublikowano 2 Października 2015 Pawle takie pytanie to na PW, a nie piszesz OT Sam zbiorniczek fajnie Ci wyszedł. Jedyna moja rada to grzałke połóż na dole akwarium tak żeby nie biła po oczach ;-)
Post_Mortem Opublikowano 2 Października 2015 #4 Opublikowano 2 Października 2015 Z tego co kojarzę masz Unimaxa 700 - gdzie ukryłeś drugą rurę do zasysania ? ;-)
MatiK Opublikowano 2 Października 2015 #5 Opublikowano 2 Października 2015 Witaj, faktycznie wygląda ciekawie jedyne co bym może zmienił to : pozbyłbym się tego płaskiego kamienia po lewej, robiącego za daszek i jak dla mnie trochę za dużo światła, ale generalnie naprawdę spoko
amigo76 Opublikowano 2 Października 2015 Autor #6 Opublikowano 2 Października 2015 Rura -jedną przy drugiej,schowane za skałką i aniubiasem. Ten kamień nie jest płaski, tak jakoś na fotce wyszedł Zdjęcie nie oddaje do końca ...bo z komórki. Poz
rafik567 Opublikowano 2 Października 2015 #7 Opublikowano 2 Października 2015 Fajne, a tło masz z czego zrobione?
Post_Mortem Opublikowano 2 Października 2015 #8 Opublikowano 2 Października 2015 Rura -jedną przy drugiej,schowane za skałką i aniubiasem. Rozważ przeniesienie jednej rury zasysającej na drugą stronę (w pobliże wylotu filtra) - na pewno będzie Ci efektywniej zbierało nieczystości.
LECHPL Opublikowano 2 Października 2015 #9 Opublikowano 2 Października 2015 Podoba mi się ułożenie kamieni, ale roślina na moje oko to nie anubias.
kado Opublikowano 2 Października 2015 #10 Opublikowano 2 Października 2015 Podoba mi się ułożenie kamieni, ale roślina na moje oko to nie anubias. Dokładnie, to jakaś żabieńca
Rekomendowane odpowiedzi