misiek-1984 Opublikowano 14 Września 2015 #21 Opublikowano 14 Września 2015 Z tego co widzę po komentarzach za rok nie będzie po co jechać. Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 14 Września 2015 Autor #22 Opublikowano 14 Września 2015 Z tego co widzę po komentarzach za rok nie będzie po co jechać... ...generalnie opinie są takie ,że z roku na rok jest coraz gorzej. I ponoć ten rok też to potwierdza. Czas pokaże jak będzie dalej. Cytuj
misiek-1984 Opublikowano 14 Września 2015 #23 Opublikowano 14 Września 2015 W tym roku nie udało się mi przylecieć na targi i wystawę. Żałuje bo chwiałem poznać ludzi z klubu. Biorąc pod uwagę, iż z roku na rok jest coraz gorzej muszę się poważnie zastanowić nad przyszłym rokiem Jak nie Zoo-Botanica to może wpadnę na jakąś imprezę klubową OK koniec OT, sorry Cytuj
harisimi Opublikowano 14 Września 2015 #24 Opublikowano 14 Września 2015 Szału nie było na samych targach. To chyba stały trend . Co do Nas samych to chyba nie było tak, żle. Ryby w 375 były bardzo fajne w mbunarium za młode ... ale darowanemu w zęby się nie zagląda . Za to zabawa była przednia, w tym zakresie KM trzymało fason . Luk siedzi naprzeciwko mnie więc jeszcze na pewno nie dojechał . Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 14 Września 2015 #25 Opublikowano 14 Września 2015 No to jak dojedzie to czekamy na foty! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi