cronoseek Opublikowano 6 Września 2015 #1 Opublikowano 6 Września 2015 Zebrałem się w sobie i ruszyłem ostro ze kończeniem akwarium. Dziś założyłem pokrywę mojej roboty ze spienionego PCV Poniżej link do albumu który chyba wszystko w miarę dokładnie pokazuje Album 1
egon44 Opublikowano 6 Września 2015 #2 Opublikowano 6 Września 2015 Naprawdę kawał solidnej dobrej roboty
Andrzej Głuszyca Opublikowano 6 Września 2015 #3 Opublikowano 6 Września 2015 ...ma się smykałkę ma się pokrywę. Fajna...
cronoseek Opublikowano 6 Września 2015 Autor #7 Opublikowano 6 Września 2015 Dziękuję za wszystkie miłe słowa. Powiem, że wahałem się czy w ogóle wrzucać...
Dario1906 Opublikowano 7 Września 2015 #8 Opublikowano 7 Września 2015 Fachowa robota !!! Pokrywa zarąbista!!!!!!
robertj1 Opublikowano 8 Września 2015 #9 Opublikowano 8 Września 2015 Wykonanie - super! Zastanawiam się tylko czy te podziały nie będą Ci utrudniać pracy przy zbiorniku. Nie wiem jakie duże jest to szkło. Przy mniejszym można pokrywę zdjąć, ale powyżej 150 cm w pojedynkę ciężko zdjąć pokrywę.
Guban88 Opublikowano 8 Września 2015 #10 Opublikowano 8 Września 2015 Tak jest super ale jak kolega niżej już zwrócił uwagę na pole manewru podczas jakichkolwiek prac nawet wyjmowania mechanika. Ja też miałem taką pokrywę ale miałem dwa wieka bez nazwijmy to wielu belek. Miałem tylko jedną na środku do opierania wiek przez co nawet byłbym wstanie zrobić restart baniaka bez zdejmowania pokrywy Ale i tak robota na 5+. [300] Malawi
Rekomendowane odpowiedzi