Najlepsze ledy dla roślin
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Przez pablojogi · Opublikowano
60 zł Wysłane z mojego Pixel 8 Pro przy użyciu Tapatalka -
Przez Andrzej Głuszyca · Opublikowano
Przedmiotem licytacji jest pamiątkowa statuetka Klubu Malawi. Przez lata związana z działalnością Polskiego Stowarzyszenia Miłośników Pielęgnic. Wystawiona na licytację , aby wesprzeć dalsze funkcjonowanie społeczności i forum Malawi. Mam nadzieję , że trafi do osoby , która doceni jej historię i znaczenie. Mam świadomość , że jej wartość materialna jest znikoma ale celem nadrzędnym jest wesprzeć Klub Malawi , który utrzymuje forum ze swoich składek. Dlatego licytujcie ile się da. Uzyskane pieniążki będą przekazane w postaci darowizny na rzecz KM. Pokażcie , że bycie klubowiczem to nie tylko niebieska czcionka statusu. Zakończenie licytacji : niedziela 21 czerwiec 2026. -
Przez yaro · Opublikowano
Punkty podliczone. W związku z podejrzeniem stosowania dopingu do jednego z nas wysłałem kontrolę antydopingową . -
W każdej chwili można dołączyć do zabawy - ZAPRASZAMY na typowanie kolejnych meczy -
Przez Andrzej Głuszyca · Opublikowano
Już tłumaczę co jest nie tak z tym zdjęciem. Na zdjęciu widać jak w owych czasach perfidnie zakłamywano historię na rzecz " sowieckich braci". Tutaj pozwolę sobie zacytować z Wikipedi : " Pomnik Obrońców Wybrzeża – pomnik w Gdańsku na półwyspie Westerplatte, przy wejściu do portu morskiego, na terenie byłej polskiej Wojskowej Składnicy Tranzytowej. Pomnik w formie kopca (nie jest nazywany kopcem) z monumentem o wysokości 25 metrów, upamiętnia polskich obrońców Wybrzeża we wrześniu 1939. " . Koniec cytatu. Odsłonięto go w 1966 roku po trwającej dwa lata budowie. W bardzo sprytny sposób umieszczono teksty mówiące o miejscach bitew w których brali polscy marynarze i żołnierze. Wymieniono też bitwę pod Lenino i to był pretekst aby umieścić na pomniku ( u góry po prawej )rosyjskiego żołnierza z pepeszą. A to sugeruje udział rosyjskich żołnierzy w obronie Westerplatte. Różne środowiska chciały usunięcia rosyjskiego żołnierze z pepeszą ale nikt z lokalnych władz nie chce się w to mieszać argumentując to różnie. -
Wybrzeże Kości Słoniowej - Ekwador 1:0 Szwecja - Tunezja 5:1 -
Niemcy - Curacao 7:1 Holandia - Japonia 2:2
-
-
Tematy
-
Grafiki

Rekomendowane odpowiedzi