Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważ, że użyłem sformułowania "biotop dla ryb z Malawi, a nie biotop jeziora Malawi:) a to różnica :) :) :)

obiecane zdjęcie będzie wieczorem! Już nie mogę się doczekać Waszej oceny :0

Opublikowano

Śpiochu był najbliżej. Chciałem sobie na razie jaja zrobić. Kupiłem w poniedziałek takie małe akwa na rośliny bo juz zbieram największe/najciekawsze okazy Anubiasa. Jaja sobie chciałem zrobić bo jestem załamany i zmęczony. Mam problem z planowanym akwa. Okazuje się, ze tylko aquamedic podjął sie próby wniesienia mi tego i ustawienia. . . Czas realizacji 2tyg. Miałbym 15 sierpnia !!:):) ale nie wszystko takie piękne:(:(. Aqua medic nie robi wykończenia drewnianego stelaża. Tylko same stelaże .... Wiec jestem w kropce. Noe znam stolarza w Poznaniu, a sam stelaż raczej nie będzie wyglądał estetycznie. Na razie tam gdzie sie dodzwoniłam terminy na grudzień.... Nie mogę znaleźć tez ekipy wnoszącej bo owszem podejmą sie ale z wyłączeniem odpowiedzialności. Dlatego nie mogę skorzystać z najlepszej oferty Pana Przemka Wieczorka.... :(:( bo on musialby wziąć ze sobą ekipę a to kosztuje. Jestem zdołowany. Jakiś pech... Bede oczywiście walczył. Gdyby to było moje mieszkanie to sklejalbym na miejscu i po ptokach. Na dodatek sezon wakacyjny. Wykończony ale pełny nadziei :)