Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  Cytat
.Dzięki Seachem Stability można wystartować zbiornik praktycznie po jednym dniu.

Dawid..wiesz ,że dobrze Ci życzę i trzymam kciuki za to aby Ci się udało. Ale zastanawiam się po Ci ten pośpiech skoro już tyle czasu poświęciłeś na przygotowania? W końcu byłoby to przesunięcie w czasie tylko około miesiąca czasu od momentu zalania akwa do wpuszczenia rybek a ryzyko ,że coś stanie się rybom zdecydowanie mniejsze. I obym się mylił....

Opublikowano

Stan, fish_magic zgadzam się.

Andrzej wiem, ale nie mogę zbyt długo czekać. Ryby sa juz w TM. najpóźniej mogę odebrać je po ZB.

Spiochu. Wiesz, ja absolutnie nigdy nie twierdziłem, ze "mój" sposob to jedyny i pierwszy :)

Zobaczysz jutro :) jest po prostu szybki, prosty i skuteczny. Moje bedą nieobowiązkowe modyfikacje takie mak filtr UV i aktywny węgiel.

Ryby juz na mnie czekają :)

Woda w akwarium kryształ, roślin las :) za dużo ich nagromadzilem :)

Opublikowano

Wiem, profanuję takie cudne gatunki ryb :)

Jestem skory do zmian bo na razie jest busz:) mam anubiasa prawie do trafili wody :)

Jutro sie za to wezmę. Mam dzień samotności. Żona zabiera dzieciaki do mojej ukochanej teściowej wiec bede mail czas to naprawić.

Opublikowano
  suricade napisał(a):
Jak wpuścisz ryby to przemeblują po swojemu, roślinki też. ;)

Bez przesady :P coś pokopią jeżeli są to sztuki "podrośnięte" ,ale po czasie i tak odpuszczą :) lub ewentualnie pozostanie obudowanie "gruzem" :wink: młodzież oleje całość.

Opublikowano

Podjadę do TM, rzucę po cichu do akwarium z rybami dla olobolo, 3 moje Astato i zanim nasz miłośnik roślin się skubnie ( będziemy mu zespołowo wciskać że to Tramitichromis :mrgreen:), to moje roślino-wyjadacze posprzątają :cool: