Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
.Dzięki Seachem Stability można wystartować zbiornik praktycznie po jednym dniu.

Dawid..wiesz ,że dobrze Ci życzę i trzymam kciuki za to aby Ci się udało. Ale zastanawiam się po Ci ten pośpiech skoro już tyle czasu poświęciłeś na przygotowania? W końcu byłoby to przesunięcie w czasie tylko około miesiąca czasu od momentu zalania akwa do wpuszczenia rybek a ryzyko ,że coś stanie się rybom zdecydowanie mniejsze. I obym się mylił....

Opublikowano

Stan, fish_magic zgadzam się.

Andrzej wiem, ale nie mogę zbyt długo czekać. Ryby sa juz w TM. najpóźniej mogę odebrać je po ZB.

Spiochu. Wiesz, ja absolutnie nigdy nie twierdziłem, ze "mój" sposob to jedyny i pierwszy :)

Zobaczysz jutro :) jest po prostu szybki, prosty i skuteczny. Moje bedą nieobowiązkowe modyfikacje takie mak filtr UV i aktywny węgiel.

Ryby juz na mnie czekają :)

Woda w akwarium kryształ, roślin las :) za dużo ich nagromadzilem :)

Opublikowano

Wiem, profanuję takie cudne gatunki ryb :)

Jestem skory do zmian bo na razie jest busz:) mam anubiasa prawie do trafili wody :)

Jutro sie za to wezmę. Mam dzień samotności. Żona zabiera dzieciaki do mojej ukochanej teściowej wiec bede mail czas to naprawić.

Opublikowano
Jak wpuścisz ryby to przemeblują po swojemu, roślinki też. ;)

Bez przesady :P coś pokopią jeżeli są to sztuki "podrośnięte" ,ale po czasie i tak odpuszczą :) lub ewentualnie pozostanie obudowanie "gruzem" :wink: młodzież oleje całość.

Opublikowano

Podjadę do TM, rzucę po cichu do akwarium z rybami dla olobolo, 3 moje Astato i zanim nasz miłośnik roślin się skubnie ( będziemy mu zespołowo wciskać że to Tramitichromis :mrgreen:), to moje roślino-wyjadacze posprzątają :cool: