Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi nie musisz tłumaczyć dlaczego nie chcesz używać polskich znaków bo mi to lata, ale jest regulamin forum, którego należy przestrzegać... http://www.klub-malawi.pl/serwis/70-2014-12-27%2012-22-26_1586393576/regulaminy/489-regulamin-forum-km.html podpunkt 1, punktu "Korzystanie z forum", możesz też zerknąć na podpunkty 1 i 2 punktu "zabrania się" bo chyba Cię trochę emocje ponoszą. Pozdrawiam i miłego dnia Ci życzę ;)

Opublikowano
Mi nie musisz tłumaczyć dlaczego nie chcesz używać polskich znaków bo mi to lata, ale jest regulamin forum, którego należy przestrzegać... http://www.klub-malawi.pl/serwis/70-2014-12-27%2012-22-26_1586393576/regulaminy/489-regulamin-forum-km.html podpunkt 1, punktu "Korzystanie z forum".

Czas usunac 95% uzytkownikow, zglos to do moderatora a przy okazji jak tak badzo idziesz z reglaminem usun swoje posty nie na temat w tym dziale i nie tylko .

Opublikowano

MavNZ po co tak plujesz jadem. Moje 112 było przykładem. Zresztą obsada 1+4Saulosi to żadne przerybienie. Masz pięć rybek w 450 l akwarium to tak trzymaj jeśli Ci się podoba. Nikt na tym forum nie poleca Acei do 112 l w ilości 15 sztuk bo w stadzie ładniej wygląda. Jest tu spora ilość doświadczonych malawistów, którzy starają się doradzić profesjonalnie adeptom Malawi układy haremowe i nikt tu nie będzie namawiał do przerybienia. Tym bardziej, że większość początkujących ze 112 l idzie szybko w większe litraże.

Opublikowano
MavNZ po co tak plujesz jadem. Moje 112 było przykładem. Zresztą obsada 1+4Saulosi to żadne przerybienie. Masz pięć rybek w 450 l akwarium to tak trzymaj jeśli Ci się podoba. Nikt na tym forum nie poleca Acei do 112 l w ilości 15 sztuk bo w stadzie ładniej wygląda. Jest tu spora ilość doświadczonych malawistów, którzy starają się doradzić profesjonalnie adeptom Malawi układy haremowe i nikt tu nie będzie namawiał do przerybienia. Tym bardziej, że większość początkujących ze 112 l idzie szybko w większe litraże.

Zgadza sie , ja tylko ostrzegam ( nie zabraniam ) aby nie trzymac tak duzych osobnikow ( 10cm) w nie wiekszej osadzie a nizeli 1+4.

Opublikowano

Kolego to że nie chcesz używać polskich znaków twoja sprawa, aczkolwiek głupio to wygląda i świadczy o braku szacunku dla forumowiczów ale błagam uważaj na ortografię i nie połykaj literek bo to już traci sens wypowiedzi.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka