pozner Opublikowano 1 Czerwca 2015 #1 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Po przeanalizowaniu możliwości poligraficznych okazało się, że cena pojedynczego egzemplarza pisma będzie kształtować się na poziomie 10zł. W ankiecie nie jest uwzględniony koszt wysyłki, gdyż myśląc może naiwnie, zakładam, że przynajmniej część zamówień nie ograniczy się do jednej sztuki, a w takim wypadku koszt wysyłki będzie stały. Zachęcam do udziału w ankiecie, to może być początek fajnej sprawy. 6 Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 1 Czerwca 2015 #2 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zachęcam do udziału w ankiecie, to może być początek fajnej sprawy. ...jestem na tak ale dla jasności ( jak w poprzedniej ankiecie) określ czy dotyczy to klubowiczów czy klubowiczów i użytkowników. Cytuj
harisimi Opublikowano 1 Czerwca 2015 #3 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Tak jak poprzednia ankieta ta również dotyczy zarówno klubowiczów jak i użytkowników. 1 Cytuj
pozner Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor #4 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Gdyby to miało dotyczyć tylko klubowiczów, zamieściłbym tę ankietę w zamkniętym dla użytkowników dziale "Gadżety klubowe". Sprawa jest otwarta dla wszystkich i służy zorientowaniu się w popycie. Naprawdę sporo pracy i konsultacji będzie przy pierwszym numerze, więc warto na dzień dobry zorientować się w zapotrzebowaniu. Głosujcie, dopisujcie uwagi, tak żeby zadowolić jak najwięcej osób. Jeśli uda się pierwszy numer wypuścić, z następnym będzie łatwiej. Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 1 Czerwca 2015 #5 Opublikowano 1 Czerwca 2015 ....nie znam się na informatyce ale może warto zrobić jakoś tak aby ten temat zawsze był jako nr 1 w postach z dnia dzisiejszego? Bo jak nikt tu nie będzie nic wpisywał to temat przeleci i może być niezauważalny już np. za tydzień a nie każdy sprawdza posty z tygodnia a najczęściej z dnia obecnego. I niech tak trwa np. przez miesiąc. -- dołączony post: Gdyby to miało dotyczyć tylko klubowiczów, zamieściłbym tę ankietę w zamkniętym dla użytkowników dziale "Gadżety klubowe". ..ale nie każdy użytkownik wie ,że taki dział istnieje:) Ale już wszystko jasne. Jeszcze raz dzięki. Cytuj
pozner Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor #6 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Dzięki za tę uwagę. Zobowiązuję się, że codziennie będę odświeżał temat Ankietę ustawiłem na miesiąc. Cytuj
tom77 Opublikowano 1 Czerwca 2015 #7 Opublikowano 1 Czerwca 2015 U mnie bez zmian - 7szt (jedna dla mnie + sześć na Zoobotanikę dla zainteresowanych Malawi). Cytuj
spiochu Opublikowano 2 Czerwca 2015 #8 Opublikowano 2 Czerwca 2015 W obecnej cenie jestem w stanie dołożyć na 1-2 egzemplarze na cele klubowe czyli do rozdania. Byleby się redaktorzy do zoobotaniki wyrobili Wysłane z telefonu Cytuj
kessey Opublikowano 2 Czerwca 2015 #9 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Ja też jestem w stanie dołożyć "na potrzeby" Klubu, pytanie tylko czy rozdając takie pismo za darmo nie powodujemy zdeprecjonowania jego unikalności i wyjątkowości... Cytuj
pozner Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor #10 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Nakład będzie można liczyć w dziesiątkach, nie w tysiącach, więc to i tak będzie dostatecznie unikalne i wyjątkowe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi