Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założyłem ten watek aby pożegnać naszych kolegów i zachęcić ich do powrotu, gdyby taka była ich wola albo przyczyny obiektywne ich nieobecności ustąpiły. Trzymajcie się koledzy i wszystkiego dobrego. Zarząd żegna i dziękuje za czasowy udział w naszym projekcie. Żegnamy wiec użytkowników:

Sowa

irek

greghor

Padidar

Maciej

jjacek

spiderm84

Mutek78

don.vito

Michał

Waszek18

JarekS

yarid

danielj

JEFFIK

brzankis

tomaszr2005

bolo141

Damian780425

mocarz

rebelde

konradmk

joharski

lufa555

Renton

Jaro64

jaca303

Slawek-meszek

tere1

iwak32

syki1

kamilos

Misyo

seemann

pioter123

Michalooo

Jesteśmy świeżo po wyborach klubowych więc osobiście czuje się zmęczony ciągłym tłumaczeniem z tego co rzekomo zrobiłem źle :sad:. Pamiętam, że w ostatnim roku zdrowo mnie przyatakowano przy okazji pożegnania odchodzących z Klubu . Nie sposób jednak nie pożegnać tych osób więc chciałbym uczynić grzeczność tym, którzy z klubu odeszli. Dla mnie to nie jest wesoła chwila ale wierzcie mi, że przyczyny są różne. Cześć odchodzi z przyczyn pozaakwarystycznych, cześć przez złe zrozumienie regulaminu nie opłaca składki ale wkrótce do Nas wraca a cześć po prostu a dla części przyczyna jest moja osoba. przyczyn jest więcej ale ja nie o tym ;). Rozliczony powinienem być na końcu okresu składkowego bo ostatnio bardzo na mnie krzyczano a z 54 na początku zrobiło się 90 na końcu. Moi oponenci niech po prostu poczekają na efekty końcowe pracy tego Zarządu a na razie wątek ma inny cel, dlatego jest zamknięty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.