harisimi Opublikowano 18 Maja 2015 #1 Opublikowano 18 Maja 2015 Założyłem ten watek aby pożegnać naszych kolegów i zachęcić ich do powrotu, gdyby taka była ich wola albo przyczyny obiektywne ich nieobecności ustąpiły. Trzymajcie się koledzy i wszystkiego dobrego. Zarząd żegna i dziękuje za czasowy udział w naszym projekcie. Żegnamy wiec użytkowników: Sowa irek greghor Padidar Maciej jjacek spiderm84 Mutek78 don.vito Michał Waszek18 JarekS yarid danielj JEFFIK brzankis tomaszr2005 bolo141 Damian780425 mocarz rebelde konradmk joharski lufa555 Renton Jaro64 jaca303 Slawek-meszek tere1 iwak32 syki1 kamilos Misyo seemann pioter123 Michalooo Jesteśmy świeżo po wyborach klubowych więc osobiście czuje się zmęczony ciągłym tłumaczeniem z tego co rzekomo zrobiłem źle :sad:. Pamiętam, że w ostatnim roku zdrowo mnie przyatakowano przy okazji pożegnania odchodzących z Klubu . Nie sposób jednak nie pożegnać tych osób więc chciałbym uczynić grzeczność tym, którzy z klubu odeszli. Dla mnie to nie jest wesoła chwila ale wierzcie mi, że przyczyny są różne. Cześć odchodzi z przyczyn pozaakwarystycznych, cześć przez złe zrozumienie regulaminu nie opłaca składki ale wkrótce do Nas wraca a cześć po prostu a dla części przyczyna jest moja osoba. przyczyn jest więcej ale ja nie o tym . Rozliczony powinienem być na końcu okresu składkowego bo ostatnio bardzo na mnie krzyczano a z 54 na początku zrobiło się 90 na końcu. Moi oponenci niech po prostu poczekają na efekty końcowe pracy tego Zarządu a na razie wątek ma inny cel, dlatego jest zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi