Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomijając wątpliwe aspekty wizualne i rodzaj akwarium. Typowy, smutny, przerybiony Malawi mix z tropheusem z Tanganiki. Poczytaj trochę forum i zobacz galerię zanim zaczniesz się chwalić.

Opublikowano

Pod jakim względem smutny? Chwalić się każdy może. Mam wystawione wszystkie rybki na sprzedaż i chcę zrobić całą obsadę na nowo. Chciałbym zakupić Hongi Sweden i jeszcze jakiś inny aby stworzyć fajny harem. Kamienie też chce zmienić.

Opublikowano
Chciałbym zakupić Hongi Sweden i jeszcze jakiś inny aby stworzyć fajny harem. Kamienie też chce zmienić.

A co rozumiesz przez stwierdzenie "hongi i jeszcze jakiś inny żeby stworzyć fajny harem"? Bo nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, ale harem to dobór osobników rożnych płci, ale z tego samego gatunku. Jeśli do gatunku Hongi chcesz dobrać jakiś gatunek to byłyby dwa haremy :) liczę oczywiście, że to nieszczęśliwe sformułowanie, chociaż po obecnej obsadzie można się spodziewać wszystkiego :) co do kamieni to rzecz gustu, jeśli Ci się takie podobają to nie ma żadnej potrzeby zmieniać, weź tylko do serca rady odnośnie obsady bo ten aspekt chyba troszkę jeszcze u Ciebie kuleje (bez obrazy).

Opublikowano

Saulosi dokup, hongi i już fajna obsada jest. Możesz dokupić jeszcze maingano ale tu już wtedy jednosamcowo we wszystkich gatunkach. Maksymalnie 15 doeosłych rybek a wiec 3 haremy 1+4.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Najpierw to muszę opchnąć moje rybki i zacząć wszystko od początku żeby to miało ręce i nogi. Tylko nie ma chętnych a jak już są to wszyscy by chcieli za pół darmo kupić.