Andrzej Głuszyca Opublikowano 19 Kwietnia 2015 #11 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 ...tak do 4 cm grubości piasku woda spokojnie przechodzi w podłożu . Pysie kopiąc same likwidują strefy beztlenowe a przy wymianie wody wystarczy zruszyć lekko palcami podłoże i też je zlikwidujemy . A poza tym ta warstwa piasku jest niecenionym miejscem gdzie gromadzą się bakterie nitryfikacyjne. ...dopiero zauważyłem ,ze jest to dział PRZEDSTAW SIĘ a nie DZIAŁ podłoże:) Przepraszam...
xaxupi Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor #12 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 troszke wyrównałem ten piasek, rybki nowe zakupione -maingano f1 i rdzawego od Malawiana;)
xaxupi Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor #13 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Witajcie;) Chwile mnie nie było, minął prawie rok;) Pyszczki troszkę urosły;) Proszę o sugestię co pozmieniać, co źle;)
MatiK Opublikowano 26 Stycznia 2016 #14 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Witaj, no tak na oko to redukcja obsady przede wszystkim
xaxupi Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor #15 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Wiem, że na start do oddania 2 samce saulosi, ale pragnę je zatrzymać jak najdłużej;) Maingano oraz rdzawe jeszcze nie wszystkie wybarwione
pablojogi Opublikowano 26 Stycznia 2016 #16 Opublikowano 26 Stycznia 2016 możesz zamaskować gąbkę mechanika by się tak nie rzucała w oczy, fajny wystrój tzn. tło i kamienie:-)
MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 26 Stycznia 2016 #17 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Akwa z fajnym klimatem. Ryby jeszcze nie dojrzałe, dlatego zostaw je jeszcze na kilka miesięcy bez redukcji.
Rekomendowane odpowiedzi