LECHPL Opublikowano 12 Kwietnia 2015 #1 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Mam pytanie odnośnie pokarmów w płatkach, co robicie żeby się nie rozkruszały. Z każdej puszki trace z 30% pokarmu, tani badziew można wywalić ale OSI trochę kosztuje.
Kshyhu87 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 #2 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 ja z oryginalnych puszek OSI przerzucałem do mniejszych opakowań i to z tych mniejszych codziennie karmiłem. Tymi mniejszymi są pojemniczki do moczu tak mi się wygodniej karmi. Fakt, że zostaje zawsze odrobina drobniejszych płatków ale na pewno nie jest to 30% pokarmu. Wg mnie może z 10%
kado Opublikowano 21 Kwietnia 2015 #3 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Mam pytanie odnośnie pokarmów w płatkach, co robicie żeby się nie rozkruszały. Z każdej puszki trace z 30% pokarmu, tani badziew można wywalić ale OSI trochę kosztuje. to może dobrym pomysłem na wykorzystanie tego byłoby dodanie do mąki i zrobienie makaronu, czy tam lanych klusek
adam17123 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 #4 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ja osobiście zasilam tym "maluchy" w Tange+maluchy Malawi .
Rekomendowane odpowiedzi