Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam - dzwoniłem dzisiaj do euro - zoo (przedstawiciela tetry), konkretnie do serwisu w sprawie czesci do ex 700 - chcialem zakupic cale owężowanie końcówki - po prostu wszystko to co jest w zestawie oprocz kubla, glowicy i wkladow - bardzo mily serwisant powiedzial ze niestety jeszcze nie maja takich czesci zamiennych z tych co ma na stanie to uszczelka oraz zaworki do ww filtra. mowie mu, ze owszem, jestem chetny -pytam co gdzie jak - mowi ze nie ma problemu wysle, cytuje:

"w ramach dobrej wspolpracy (rozmawialem z gosciem pierwszy raz w zyciu) mozemy to Panu wyslac

- pytam za ile i jak

serwisant mowi : oczywiscie wysle to panu gratis

wow... duuuzy plus :) i powiedzial jeszcze ze postara sie zdobyc pozostale czesci...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

witam.

Ja posiadam dwa filtry TETRA 1200 i powiem , że jestem bardzo zadowolony. Są bardzo ciche, posiadają wielkie kosze na media a i wyposażenie z zestawu było super ,za wyjątkiem ceramiki która jest gładka.

Oglądałem filtry innych firm i bardzo się zawiodłem. Tetra wygląda naprawdę solidniej.

Słuszałem różne opinie , że po jakim czasie ciekną ale mój mam już dość długi i jest spoko.

Co do serwisu to dzwoniłem w sprawie domówienia deszczownicy i też zostałem mile obsłużony.

Wszystkim polecam. :lol:

Opublikowano

Hej

Potwierdzam te opinie. I to zarówno odnośnie samego filtra jak i serwisu. Też mam 1200 i jestem z niej bardzo zadowolony. Praktycznie całego wypełniłem ceramiką i naprawde dobrze się sprawuje a do tego naprawdę jest bardzo cichy.

Co do serwisu, to jakiś czas temu uszkodziłem jeden z zaworów (typowo mechaniczne uszkodzenie spowodowane moim błędem - zbyt mocno skręciłem i puściła taka mała uszczeleczka). Caly kompletny zawór został dosłany do sklepu i TO CAŁKOWICIE ZA DARMO!!!

Bardzo mnie to przekonało do tej marki

polecam

pozdro

• 1 miesiąc temu...