kilka pytan
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Przez darianus · Opublikowano
Obejrzałem cały film. Wygląda na to, że te butelki nabijają nas w butelkę . Ja nigdy nie stosowałem tych bakterii Seachem, ciekawe czy są jakieś inne opinie użytkowników. -
Przez Bartek_De · Opublikowano
Zachęcam do obejrzenia poniższego materiału, zwłaszcza wszystkich zwolenników preparatów przyspieszających biologiczny start akwarium. W końcu ktoś to przetestował rzetelnie! Film jest dość długi, ale warto obejrzeć w całości. Dla niecierpliwych, oglądanie od 14:53 min obowiązkowe! -
Przez Vrzechu · Opublikowano
Ja swoje wielgachne moduły kleiłem klejem Soudal Silirub AQ. Były to naprawdę olbrzymie bryły styroduru i niedługo miną dwa lata i nic niepokojącego się nie dzieje. Istotna sprawa, moduł w miejscu klejenie nie może być powleczony zaprawą. -
Przez crav · Opublikowano
Nie do końca pamiętam, ale wszystko pisałem w zeszycie... ile czego kiedy gdzie... zrobie kilka zdjęć i wrzucę tu. Szybę wsadzałem... nie pamiętam, ale na logikę po skosie powinna wejść bez problemu... (serio nie pamiętam mialem udar z wylewem i mam dużeproblemyzpamięcią) -
Przez Przemysław Woźniak · Opublikowano
Ja próbowałem kleić styrodur silikonem - w ogóle nie trzymał. Ostatecznie nakleiłem na płytę ze spienionego PVC cyjanoakrylem do styroduru (jest do kupienia na Allegro), a tą przykleiłem silikonem do szyby. Takie rozwiązanie ma też tą zaletę, że możesz zmontować cała kompozycję poza akwarium, zamalować ewentualne prześwity i potem całość wkleić w docelowe miejsce. Pisałem między innymi o tym niecały rok temu, a dekoracja ma już 2 lata i (odpukać) nic się nie dzieje. -
Przez yaro · Opublikowano
u mnie na silikonie wytrzymują już siedem lat, nie mam żadnych uwag. -
Przez siwa · Opublikowano
Tak tak...czytałam te wpisy i właśnie z okazji że było to 4 lata temu to może macie jakieś aktualne nowinki w tym temacie...czy konkluzja z tamtego wątku że silikonem i kleić na placki spoina cienka i długie schnięcie wystarczą aby moduły się trzymały? -
Przez Andrzej Głuszyca · Opublikowano
Poczytaj poniższy temat. Tam znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie.
-
-
Tematy
-
Grafiki
-
Videos

Rekomendowane odpowiedzi