BedoKa Opublikowano 17 Lutego 2015 #1 Opublikowano 17 Lutego 2015 Witam.Na forum jestem już od jakiegoś czasu.Sporo się przez ten okres dowiedziałem o naszym biotopie i wiele rzeczy przyswoiłem.Po tym czasie pora w końcu przedstawić swój zbiornik.Fotka dość słaba (postaram się wstawić lepszą) ale mam nadzieję, że coś tam widać Sprzęt to kubełek biolog jbl e901 + turbo 2000 + falownik 3000l/h. Obsada na ten moment to yellow 6 szt. Planowana obsada zbliżona do załogi kolegi Eljota z tegoż zbiornika http://forum.klub-malawi.pl/galeria/index.php?n=13097 . Jestem otwarty na wszelką konstruktywną krytykę oraz dziękuję wszystkim za wszelką udzieloną pomoc do tej pory Dodałem kilka wyraźniejszych fotek (widok ogólny oraz zbiornik podzielony na 3 części: lewa, środek, prawa) myślę, że teraz będzie łatwiej o sugestie gdzie, co i ile
pablojogi Opublikowano 17 Lutego 2015 #2 Opublikowano 17 Lutego 2015 troszkę skromny wystrój, daj więcej kamienia, korzonek ok, obsada narazie marna jak na takie szkło:-)
RavenPl Opublikowano 17 Lutego 2015 #3 Opublikowano 17 Lutego 2015 Tez jestem zdania że skromnie.Zagruzować ! Żart, Ale trochę skały by się przydało.
eljot Opublikowano 17 Lutego 2015 #4 Opublikowano 17 Lutego 2015 A dla mnie ten minimalizm ma coś w sobie, tylko jeszcze brak patyny z glona i będzie fajnie.
adam17123 Opublikowano 17 Lutego 2015 #5 Opublikowano 17 Lutego 2015 Trochę tak inaczej dość skromnie ,ale o gustach się nie dyskutuje -powodzenia.
misiek-1984 Opublikowano 17 Lutego 2015 #6 Opublikowano 17 Lutego 2015 Kamienie kamieniami, fajnie byłoby ich trochę dorzucić. Następnym razem jak będziesz robił fote to najlepiej w nocy bez lampy i przy włączonym tylko oświetleniu w akwa. Od razu zobaczysz różnice w jakości.
Rekomendowane odpowiedzi