Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2018 #31 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) A może komuś zostały gąbki zwymiarowane jak napisał @eazeo83i chciałby takie 2 sztuki sprzedać? Chętnie odkupię. Sznurki mi się kończą więc jest doskonała okazja coś nowego przetestować. Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez Gość
aurban6 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 #32 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Ja pisałem do nich ale mi odpowiedzieli że tylko mają to co na allegro.Może jak byśmy zrobili większe zamówienie to by się dało załatwić.Jak wrócę z urlopu za 2 tygodnie to mógłbym zorganizować akcje zobaczymy co z tego wyjdzie.Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka 1
aurban6 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 #33 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Napisałem do nich maila z zapytaniem czy by nie zrobili ponownie akcji z gąbkami do filtra narurowego w większej ilości. Zobaczymy co odpiszą jeżeli będzie taka możliwość zamówienia to otworzę nowy wątek z zapisami.
Thomas Opublikowano 11 Sierpnia 2018 #34 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Do wodna-kraina_pl? Ja pisałem do nich w czwartek ale nie odpowiedzieli.
aurban6 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 #35 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Tak do nich zobaczymy czy odpiszą. Kiedyś pisałem to odpisali. Jak nie odpiszą trudno nie zarobią Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka
aurban6 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 #36 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Dobra wiadomość.Dostałem odpowiedź od wodnej krainy.WitamPlanowane wprowadzenie do oferty docinanie gąbek na wymiar wrzesień/październik. W chwili obecnej oczekujemy na dostawę pianki do cięcia gąbek.Tak więc czekamy cierpliwie i każdy będzie mógł sobie zamówić.Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka 1 1
iquitos68 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 #37 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Dobra wiadomość. To pewnie do kaseciaka też będzie można gąbkę na wymiar zamówić.
Thomas Opublikowano 13 Sierpnia 2018 #38 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 To czekamy Jak będziesz miał jakieś info że już można to dawaj znać.
egon44 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 #39 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Panowie a sprawdzaliście tego sprzedawcę gąbek? http://www.dafa-polska.pl/pl/filtracja/ Widzę że docinają na dowolnie wybrany wymiar i kształt,oraz gąbki są dostępne w wersjach o różnym zakresie wielkości oczek (od 10 do 45 PPI)...
Thomas Opublikowano 21 Sierpnia 2018 #40 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Tak, pisałem do nich ale niestety tak odpowiedź: Witam, nie realizujemy zamówień detalicznych, zajmujemy się wyłącznie produkcją masową. Pozdrawiam / Best regards Małgorzata Zając Kierownik Działu Obsługi Klienta / Customer Service Manager DAFA Polska sp. z o.o. ul. Chemiczna 18, Natolin 05-825 Grodzisk Mazowiecki 1
Rekomendowane odpowiedzi