tom77 Opublikowano 26 Stycznia 2015 #1 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Chciałem podziękować: 1/ Harisimi – za to, że kiedyś swoimi artykułami w Naszym Akwarium, a potem postami na Forum zaraził mnie Malawi. 2/ Sławkowi-meszkowi i Nabe – za to, że pomogli mi na początku mojego „postowania” na Forum. 3/ Współautorom Artykułu o wyborze obsady non-mbuna – za fajną przygodę. 4/ Tofik9999, Poznerowiczowi, Krzysiutoja, Stanowi, Piwko28 oraz innym – za życzliwość i konstruktywność na Forum i na PW. 5/ Eljotowi12 – za wzorową moderację (mimo, że mnie kilka razy „skasował”) Nie będę już pisał nowych postów, będę jedynie edytował pierwsze posty w niektórych „swoich” wątkach. Nie miałbym więc już możliwości podziękowania Koleżance i Kolegom j.w. Myślę co prawda jeszcze o czymś innym……. Będę chciał się zwrócić do Prezesa KM z prośbą o możliwość założenia (w dziale OBSADY) wątku „felietonowego” – zablokowanego dla innych, oczywiście podlegającego moderacji, w którym tom77 mógłby sobie coś „dłubać”, nie szkodząc otoczeniu wszczynaniem burd i niepokojów. Miałbym już nawet tytuł dla takiego wątku. Umożliwiłoby to mi kontynuację pewnych zamierzeń……. Proszę Moderatorów o zamknięcie wątku. Eljot - nie zawiedź mnie, bo nie chcę się znów z kimś pokłócić.
stan Opublikowano 26 Stycznia 2015 #2 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zamykam wątek na prośby twórcy wątku !
Rekomendowane odpowiedzi